Stafi

Stafi 123albania.com 

 

Marjana Martin

USA

Marjana Popaj

E-mail: reklama123albania@gmail.com Lush Popaj

USA

Prel Martin

E-mail:  usa123albania@gmail.com

Tel: +1248-212- 3320


 

 Esmerina Prreja

Tirane - Manaxhere

Esmerina Prreja

Tel:  00355674474230

E-mail:  123albania.info@gmail.com

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Emanuela Manaj

Shkoder

Emanuela Manaj

 _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Eleni Mema

Elbasan

Eleni Mema

E-mail: 123albaniapublikime@gmail.com


 

Dorentina Dheshaj Berishaj

USA - Michigan

Manaxhere

Dorentina Lleshaj  Berishaj

E-mail: dorentina346@live.com

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

A.Popaj

Londer

Alfred Popaj

Tel: +4479499 38999

E-mail:  123albania@gmail.com


 

Esmeralda-Murashi

Tirane

Esmeralda Murashi

E-mail: 123albaniatirane@gmail.com

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Stafi 123albania.com nuk mban asnje pergjegjesi ndaj reklamave te publikuara ne kete website. Te gjitha te drejtat e postimeve u perkasin autoreve dhe publikuesve.

Per te shtuar apo levizur nje reklame ju lutem identifikohuni dhe nga paneli i antarit mund te shtoni ose levizni nje reklame. Ne qofte se keni harruar fjalekalimin apo nuk jeni te regjistruar ne 123albania  dhe doni te levizni nje reklame ju lutem kontaktoni ne email 123albania@gmail.com  duke paraqitur nje nga keto: linkun e reklames, numrin e references, titullin e reklames. 

 

Go to top