Refine your search

Tirane

Ne zonen e Myslym Shyrit shitet garsoniere me siperfaqe hipotekore 26.14 m2. Ndodhet prane zonave me te njohura sic eshte blloku, 21 Dhjetori dhe V...

Postuar Apr 13, 2018  tek Te tjera
Tirane

Bicikleta CHAMPION 16 Aksesore : Rrota anesore ,zgare,kosh,zile E pershtateshme per femije nga mosha 4 deri ne 9 vjec Per me teper na gjeni ne ...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€80.00
Tirane

Bicikleta JQMAO 16 Aksesore : Rrota anesore ,zile E pershtateshme per femije nga mosha 4 deri ne 10 vjec Per me teper na gjeni ne Fb dhe Insta ...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€100.00
Tirane

Biciklete XAMING 20 3x7 marshe Diskofren,amortizator perpara Per me teper na gjeni ne Fb dhe Insta :Servis-shitje bicikletash https://m.faceboo...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€150.00
Tirane

Biciklete CHAMPION 20 E pershtatshme per femije nga mosha 7 deri 14 vjec disponojme ne disa ngjyra Per me teper na gjeni ne Fb dhe Insta :Servis...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€90.00
Tirane

Biciklete DXL 20 7x3 marshe Diskofren,amortizator perpara Per me teper na gjeni ne Fb dhe Insta :Servis-shitje bicikletash https://m.facebook.c...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€140.00
Tirane

Biciklete L'AIGLE 20 E pershtateshme per femij nga mosha 9 vjec deri ne 14 vjec Per me teper na gjeni ne Fb dhe Insta :Servis-shitje bicikletash ...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€100.00
Tirane

Biciklete HAOXD 20 Diskofren,amortizator perpara E pershtatshme per femi nga mosha 7 deri ne 14 vjec Per me teper na gjeni ne Fb dhe Insta :Ser...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€120.00
Tirane

Biciklete CHERRY 20 Akeseore : kosh, zgare , parafranga,pasqyre E pershtateshme per vajza nga mosha 7-14 vjec Per me teper na gjeni ne Fb dhe In...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€100.00
Tirane

Clasic 20 Biciklete me palosje ne trup dhe ne timon Aksesore :Parafranga , Zgare Per me teper na gjeni ne Fb dhe Insta :Servis-shitje biciklet...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€130.00
Tirane

BMX 20 Timoni rrotullohet 360 grade Per me teper na gjeni ne Fb dhe Insta :Servis-shitje bicikletash https://m.facebook.com/servisshitje cmimi ...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€160.00
Tirane

Bicikleta PHOENIX 16 Aksesore : Rrota anesore ,zgare,kosh,zile E pershtateshme per femije nga mosha 4 deri ne 9 vjec Per me teper na gjeni ne F...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€90.00
Tirane

Bicikleta CAMING 16 Aksesore : Rrota anesore ,zgare,kosh,zile E pershtateshme per femije nga mosha 4 deri ne 9 vjec Per me teper na gjeni ne Fb...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€80.00
Tirane

Biciklete TOTOU 20 7x3 marshe Dopio disk ,Diskofren,Amortizator perpara Per me teper na gjeni ne Fb dhe Insta :Servis-shitje bicikletash https:...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€170.00
Tirane

Biciklete HAOXD 20 Diskofren,amortizator perpara Epershtatshme per femij nga mosha 7 deri ne 14 vjec Per me teper na gjeni ne Fb dhe Insta :Serv...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€120.00
Tirane

Biciklete MERNUO 20 7x3 marshe Sistemi frenimit V-Brake Per me teper na gjeni ne Fb dhe Insta :Servis-shitje bicikletash https://m.facebook.com...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€120.00
Tirane

Bicikleta CHAMPION 12 Akesore :Rrotat anesore me drita,zile,kosh E pershtateshme per femije nga mosha 2 deri ne 6 vjec Per me teper na gjeni ne ...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€65.00
Tirane

Bicikleta per vajza12 Aksesore : Rrota anesore ,zgare,kosh perpara dhe mbrapa,zile E pershtateshme per femije nga mosha 2 deri ne 6 vjec Per me...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€65.00
Tirane

Bicikleta HARUI 16 Aksesore : Rrota anesore ,kosh, E pershtateshme per femije nga mosha 4 deri ne 9 vjec Per me teper na gjeni ne Fb dhe Insta :...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€80.00
Tirane

Bicikleta CHERRY 16 Aksesore : Rrota anesore ,zgare,koshperpara dhe mbrapa,zile E pershtateshme per femije nga mosha 4 deri ne 9 vjec Per me te...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€90.00
Go to top