Refine your search

Shqiperi

Menaxhmenti i SKYSPRING HOTEL dhe RESORT dëshirojnë të reklamojnë përmes këtij mediumi Vacancy-e pas punës në Departamentet e Kompanive tona. Për s...

Postuar Aug 10, 2017  tek Bar, Restorant, Hotel
€6,000.00
Durres

Pespa Alumin Shpk., shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit kërkon te punesoje nje person qe te kete mbaruar nje nga deg...

Postuar Jul 25, 2017  tek Programers, Kompjuter
€0.00
Tirane

Detyrat 1. Gjetja dhe identifikimi i pronave dhe krijimi i rrjetit të bashkëpunëtorëve. 2. Komunikimi dhe vendosja e kontakteve të vazhdueshme me...

Postuar Jul 13, 2017  tek Te tjera
Tirane

Agjensia Homeplus Real Estate Albania kerkon te punesoje agjent terreni ne fushen imobiliare,aplikanti duhet te plotesoje kriteret e meposhtme : –...

Postuar Jul 13, 2017  tek Tregti, Shites
Shqiperi

Ofrojme Cadra me qera per dasma, fejesa, dhe per organizime nga me te ndryshmet.. si dhe tavolina stola kuzhinier etj.. www.qadraperdasma.wordp...

Postuar Jul 13, 2017  tek Te tjera
Durres

Pespa Alumin SH.P.K shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit kërkon Financier / Ekonomist Aftësite që duhet të ketë ap...

Postuar Jul 13, 2017  tek Te tjera
€0.00
Tirane

PERSHKRIM:Homeplus Albania eshte nje kompani qe operon prej vitesh ne fushen e pasurive te paluajtshme. Ekipi yne eshte i specializuar ne ...

Postuar Jul 13, 2017  tek Te tjera
Durres

Pespa Alumin ve ne dispozicion pozicion vakant per Arkitekt Kriteret e kerkuara: 1. Diplome Universitare ne arkitekture 2. Njohuri te progra...

Postuar Jul 13, 2017  tek Te tjera
€0.00
Tirane

COSMOS COMPUTERLAND, me një eksperiencë 15 vjecare në tregun e IT, kërkon të punësoj Teknik Kompjuteri. Kërkesat e vendit të punës: • Të ketë nj...

Postuar Jul 13, 2017  tek Programers, Kompjuter
Tirane

Punesojme - Agjent Imobiliar i Jashtem. Kualifikimet: 1. Te kete mbaruar asimin e larte. 2. Te kete aftesi te mira komunikimi dhe negocimi. 3. ...

Postuar Jul 13, 2017  tek Te tjera
Tirane

Punesojme - Agjent Imobiliar i Jashtem. Kualifikimet: 1. Te kete mbaruar asimin e larte. 2. Te kete aftesi te mira komunikimi dhe negocimi. 3...

Postuar Jul 13, 2017  tek Te tjera
Tirane

Homeplus Albania po rekruton kandidatë për profilin e agjenteve imobiliar në tregun e pasurive të patundshme. Detyrat 1. Gjetja dhe identifiki...

Postuar Jul 13, 2017  tek Tregti, Shites
Fier

kerkojme nje vajze per agjensi udhtimesh ne qender te fierit (preferohet me eksperienc pune) orari 8:00-16:00 nje dite pushim ne jave paga e...

Postuar Jul 13, 2017  tek Zyre, Mgr, Recepsion
Shqiperi

COSMOS DISTRIBUTION (partner i COSMOS COMPUTER LAND, me nje aktivitet prej me shume se 15 vite ne fushen e elektronikes) me nje staf te trajnuar dh...

Postuar Jul 13, 2017  tek Tregti, Shites
Shqiperi

COSMOS DISTRIBUTION me nje aktivitet prej me shume se 15 vitesh ne fushen e elektronikes dhe nje staf te trajnuar dhe kualifikuar ka marre perfaqes...

Postuar Jul 13, 2017  tek Programers, Kompjuter
€300.00
Durres

Pespa Alumin ve ne dispozicion pozicion vakant per Jurist Kriteret e kerkuara: 1. Diplome Universitare 2. Njohuri shum te mira kompjuterike 3. ...

Postuar Jul 13, 2017  tek Zyre, Mgr, Recepsion
Tirane

Si ricercano, per nuova apertura di importante gruppo italiano, 40 operatori telefonici per la nuova sede sita in Tirana (Albania) NECESSARIA LA ...

Postuar Dec 09, 2011  tek Ndertim
€0.00
Tirane

Hey Nuk kam punuar asnjehewre ne restorant.. me pelqen te punoj ne restaurant.gjithmone me ka pelqyer kjo pune..jam njeri qe mesoj shume shpejt pu...

Postuar Feb 04, 2011  tek Bar, Restorant, Hotel
€0.00
Tirane

ofroj vend pune RECEPSIONISTE OFROJME VEND PUNE PER RECEPSIONISTE. KANDIDATI DUHET TE KETE MBARUAR SHKOLLEN E LARTE, TE KETE EKSPERIENCE PUNE NE...

Postuar Jan 15, 2011  tek Zyre, Mgr, Recepsion
€0.00
Go to top