Refine your search

Tirane

Hard-drive SSD Kingston 120 Gb , te sjelle nga Gjermania ( kam vetem pak cop gjendje), i ri, ne amballazh, i pa hapur ndonjehere, Model : SV300...

Postuar Feb 09, 2018  tek Pjese kompjuterash
Tirane

Tastiere USB marka A4Tech ( e re, ne kuti, disponojme disa cop ), modeli Gaming Keyboard X7. Ttastiere super rezistente e certifikuar "Can be wash...

Postuar Feb 05, 2018  tek Pjese kompjuterash
€15.00
Tirane

Hard-drive External Maxtor 1 TB, i ri, ne amballazhin e vet i pa hapur ndonjehere, i sjelle nga Austria, Model : M3 Portable Slimline HX - M...

Postuar Jan 27, 2018  tek Pjese kompjuterash
€70.00
Tirane

Hard-drive SSD Kingston 240 Gb, i sjelle nga Gjermania ( te rinj, te pa ha hapur ndonjehere, kam disa cop gjendje ) Model : SV300S37A / 240G...

Postuar Jan 27, 2018  tek Pjese kompjuterash
€95.00
Tirane

Hard-drive SSD Kingston 120 Gb , te sjelle nga Gjermania ( kam vetem pak cop gjendje), i ri, ne amballazh, i pa hapur ndonjehere, Model : SV300S37...

Postuar Jan 27, 2018  tek Pjese kompjuterash
€59.00
Tirane

SSD 2.5" Solid State Drive, HP 120GB SSD M700 MLC Technology SATA, i sjelle nga USA, i ri, ne kuti, Model: CSE25CS2472-120. Cmimi 6...

Postuar Jan 27, 2018  tek Pjese kompjuterash
€65.00
Tirane

Hard-drive SSD Kingston 240 Gb, Model : SV300S37A / 240G, 450MB/s Lexim dhe 450MB/s Shkrim, te rinj, te sjelle nga Gjermania,...

Postuar Jan 27, 2018  tek Pjese kompjuterash
€95.00
Go to top