Refine Search

Fsheh Hartën
Fotot ·  Listë

KERKOHEN TEKNIKE TE PROCESEVE TE TEKNOLOGJISE SE INFORMACIONIT

Tirane
Postuar May 30, 2017 tek Programers, Kompjuter

Multiservis Center, ofron vende pune ne pozicionin “ teknik/e te proceseve te teknologjise se informacionit”, aktivitet qe konsiston ne help-desk, back office dhe mirembajtjen e rrjeteve te...

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt


Lajmërohu me email për:

Kërko Punesime : Programers, Kompjuter Kategori

Merr email për çdo postim që do të shfaqet këtu.
Dërgo email alert    tek