Refine your search

Tirane

Agjensia Homeplus Real Estate Albania kerkon te punesoje agjent terreni ne fushen imobiliare,aplikanti duhet te plotesoje kriteret e meposhtme : –...

Postuar Jul 13, 2017  tek Tregti, Shites
Tirane

Homeplus Albania po rekruton kandidatë për profilin e agjenteve imobiliar në tregun e pasurive të patundshme. Detyrat 1. Gjetja dhe identifiki...

Postuar Jul 13, 2017  tek Tregti, Shites
Shqiperi

COSMOS DISTRIBUTION (partner i COSMOS COMPUTER LAND, me nje aktivitet prej me shume se 15 vite ne fushen e elektronikes) me nje staf te trajnuar dh...

Postuar Jul 13, 2017  tek Tregti, Shites
Go to top