Refine Search

Fsheh Hartën
Fotot ·  Listë

Multiservis Center kerkon te punesoje Graphic Designer

Tirane
Postuar May 30, 2017 tek Grafik, Web Dizanje

Agjencia e Marketingut MSC shpk eshte e specializuar ne fushen e paketimit (canta dhe kuti te personalizuara Luxury), krijim Brandi, etj, kerkon te punesoje Grafik Designer:...

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

Multiservis Center kerkon te punesoje Ekonomiste

Tirane
Postuar May 30, 2017 tek Grafik, Web Dizanje

Multiservis Center shpk kerkon te punesoje ekonomiste me kohe te plote. Kerkesat e pozicionit jane: •E diplomuar ne Finance/Kontabilitet •Njohuri te mira te gjuheve Angleze dhe Italiane...

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt


Lajmërohu me email për:

Kërko Punesime : Grafik, Web Dizanje Kategori

Merr email për çdo postim që do të shfaqet këtu.
Dërgo email alert    tek