This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Tirane

Detyrat Krijon dhe mirëmban një databazë të rregullt të të dhënave të klienteve. Kontakton klientet nepermjet emailit dhe/ose telefonit. Për...

Postuar Jul 19, 2018  tek Te tjera
Shqiperi

Agjencia e Marketingut DVM Unlimited pjese e fabrikes Center Shqiptare, e profilizuar ne tregtimin e produkteve te paketimit (canta letre kuti kart...

Postuar Jul 19, 2018  tek Te tjera
Durres

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per FREZATOR. Kriteret e k...

Postuar Jul 14, 2018  tek Te tjera
Durres

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per TORNITOR. Kriteret e k...

Postuar Jul 14, 2018  tek Te tjera
Tirane

E2 Partners Albania, në emër të klientit të saj, një kompani Shqiptare, që vepron në industrinë e farmaceutike, aktualisht është duke rekrutuar një...

Postuar Jul 12, 2018  tek Te tjera
Tirane

E2 Partners Albania, në emër të klientit të saj, një kompani ndërkombëtare, që vepron në industrinë e shitjeve, aktualisht është duke rekrutuar një...

Postuar Jul 12, 2018  tek Te tjera
Tirane

E2 Partners Albania, në emër të klientit të saj, një kompani Shqiptare, që vepron në industrinë e farmaceutike, aktualisht është duke rekrutuar për...

Postuar Jul 12, 2018  tek Te tjera
Tirane

AUTO1.com è il mercato B2B online leader in Europa per l'acquisto e la vendita di auto usate. I nostri rivenditori partner, in oltre 30 paesi, pos...

Postuar Jul 09, 2018  tek Te tjera
Tirane

ALOSYS COMMUNICATIONS TIRANA CERCA TECNICI DI SISTEMISTI DI RETE, AMBITO NETWORKING. Cerchiamo una persona qualificata per lavoro full-time e ch...

Postuar Jul 04, 2018  tek Te tjera
Tirane

Agjencia e Marketingut DVM Unlimited pjese e fabrikes Center Shqiptare, e profilizuar ne tregtimin e produkteve te paketimit (canta letre kuti kart...

Postuar Jul 04, 2018  tek Te tjera
Tirane

Detyrat 1. Krijon dhe mirëmban një databazë të rregullt të të dhënave të klienteve. 2. Kontakton klientet nepermjet emailit dhe/ose telefonit. 3...

Postuar Jul 04, 2018  tek Te tjera
Durres

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per SALDATOR. Kriteret e k...

Postuar Jul 03, 2018  tek Te tjera
Tirane

Detyrat 1. Krijon dhe mirëmban një databazë të rregullt të të dhënave të klienteve. 2. Kontakton klientet nepermjet emailit dhe/ose telefonit. 3...

Postuar Jul 03, 2018  tek Te tjera
Tirane

ALOSYS COMMUNICATIONS TIRANA CERCA TECNICI DI SISTEMISTI DI RETE, AMBITO NETWORKING. Cerchiamo una persona qualificata per lavoro full-time e ch...

Postuar Jul 02, 2018  tek Te tjera
Tirane

Agjencia e Marketingut DVM Unlimited pjese e fabrikes Center Shqiptare, e profilizuar ne tregtimin e produkteve te paketimit (canta letre kuti kart...

Postuar Jul 02, 2018  tek Te tjera
Tirane

Agjencia e Marketingut DVM Unlimited kerkon te punesoje full time persona ne pozicionin Menaxher Shitjesh Kandidati/a duhet të plotesoje kerkesat ...

Postuar Jun 28, 2018  tek Te tjera
Shqiperi

ALOSYS COMMUNICATIONS TIRANA CERCA TECNICI DI SISTEMISTI DI RETE, AMBITO NETWORKING. Cerchiamo una persona qualificata per lavoro full-time e ch...

Postuar Jun 27, 2018  tek Te tjera
Tirane

Kandidati/a duhet të plotesoje kerkesat e pergjithshme, si njohese e mire e tregut Shqiptar dhe te plotesoje kerkesat e veçanta si me poshte: K...

Postuar Jun 26, 2018  tek Te tjera
Kosove

DVM shpk e profilizuar ne tregtimin e produkteve te paketimit: canta letre, kuti me magnet, kuti pasticerie, aksesore paketimesh etj, kerkon te zgj...

Postuar Jun 26, 2018  tek Te tjera
Go to top