This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 në shitje me sipërfaqe 80 m² në katin e tretë të banimit. Apartamenti ndodhet te ish-Shtëpia e ...

Postuar Jul 14, 2018  tek Apartamente ne shitje
€52,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një truall me sipërfaqe prej 444 m² në një ndër zonat më të njohura të qytetit të Shkodrës, në G’juhadol. Prona p...

Postuar Jul 14, 2018  tek Toke ne shitje
€285,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me sipërfaqe 80 m², të ndodhur në Rus. Apartamenti eshte i rikonstruktuar dhe i mobiluar me kush...

Postuar Jul 14, 2018  tek Apartamente me qera
€160.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 me sipërfaqe 80 m². Ndodhet në katin e pestë të pallatit pranë teatrit “Migjeni”. Apartamenti ...

Postuar Jul 14, 2018  tek Apartamente ne shitje
Shkoder

Sun Real Estate ofron dy apartamente 2+1 me qira në katin e II dhe të III të banimit me një sipërfaqe prej 120 m² dhe adresë: rruga “28 Nëntori”, P...

Postuar Jul 14, 2018  tek Apartamente me qera
€300.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me sipërfaqe 130 m² të ndodhur në katin e tretë të pallatit. Apartamenti ndodhet në rrugën “Vaso K...

Postuar Jul 14, 2018  tek Apartamente me qera
€200.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 në shitje me sipërfaqe 80 m² në katin e parë të banimit. Apartamenti ndodhet te ish-Shtëpia e P...

Postuar Jul 13, 2018  tek Apartamente ne shitje
€52,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë në zonën e Vrakës me sipërfaqe 6300 m². Toka ndodhet në rrugën e Liqenit, pranë Shkodra Lake Resort. Ë...

Postuar Jul 13, 2018  tek Toke ne shitje
€31,500.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një objekt tre-katësh buzë rrugës në KryeBushat. Secili kat i objektit ka një sipërfaqe prej 665 m² kurse në total ...

Postuar Jul 12, 2018  tek Te tjera
€1,500.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një objekt dy-katësh buzë rrugës në KryeBushat. Secili kat i objektit ka një sipërfaqe prej 665 m² kurse në tota...

Postuar Jul 12, 2018  tek Te tjera
€490,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me sipërfaqe 80 m² të ndodhur në katin e 8 të banimit. Apartamenti ndodhet në qendër të qytetit...

Postuar Jul 11, 2018  tek Apartamente me qera
€200.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan në katin përdhe të ndodhur në qendër të qytetit të Shkodrës, tek ish-5 Heronjtë. Ambienti ka një sipërfa...

Postuar Jul 11, 2018  tek Te tjera
€317.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 me sipërfaqe 80 m².. Ndodhet në katin e parë të pallatit pranë teatrit “Migjeni”. Apartament...

Postuar Jul 11, 2018  tek Apartamente ne shitje
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 në shitje me sipërfaqe 80 m² të ndodhur në katin e parë. Apartamenti ndodhet në qendër të Shko...

Postuar Jul 10, 2018  tek Apartamente ne shitje
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private një-katëshe 3+1. Shtëpia ka një sipërfaqe prej 99 m² dhe ndodhet te Mëhalla e Çakajve. Prona ...

Postuar Jul 10, 2018  tek Shtepia ne shitje
€41,087.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 te Teatri “Migjeni”. Ndodhet në katin e tretë të një pallati të ri dhe ka një sipërfaqe prej 11...

Postuar Jul 10, 2018  tek Apartamente ne shitje
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 100 m². Ambienti ndodhet në katin -1 te rruga e gjanë, te Stadiumi. Përbëhet nga...

Postuar Jul 10, 2018  tek Te tjera
€300.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 të ndodhur në qendër të Shkodrës, tek ish-5 Heronjtë. Apartamenti ndodhet në katin e 8 të një pa...

Postuar Jul 10, 2018  tek Apartamente me qera
€200.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 të ndodhur në katin e tretë të banimit në Sarreq, te Shtëpia e Pionierit. Apartamenti ka një s...

Postuar Jul 10, 2018  tek Apartamente ne shitje
€64,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një truall me një sipërfaqe prej 7000 m². Ndodhet midis 2 urave në krah të lumit Buna, në Shirokë. Në një pjesë...

Postuar Jul 09, 2018  tek Toke ne shitje
€280,000.00
Go to top