Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një truall + kapanon me një sipërfaqe prej 1250 m², nga të cilat 904 m² i nxë objekti. Ndodhet në lagjen “Skënderbeg...

Postuar Jan 05, 2018  tek Te tjera
€2,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 3+1 në katin e parë me një sipërfaqe prej 100 m² dhe adresë: rruga “Marin Biçikemi”, përballë Kishë...

Postuar Jan 05, 2018  tek Apartamente ne shitje
€75,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private 2+1 me adresë: tek Ura e Thive. Prona ka një sipërfaqe totale prej 990 m², ndërsa ndërtesa ka n...

Postuar Jan 05, 2018  tek Shtepia ne shitje
€140,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron një apartament 1+1 me qira me një sipërfaqe 65 m² dhe me adresë: rruga "At Gjergj Fishta", pallati te bar-restorant “Elita”. ...

Postuar Jan 05, 2018  tek Apartamente me qera
€250.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron një dyqan me qira në katin e dytë të një pallati të ri me adresë: bulevardi “Skënderbeu”, pas Albtelecom, vetëm 10 m larg rru...

Postuar Jan 05, 2018  tek Te tjera
€400.00
Shkoder

Nxitoni të bëni tuajat apartamentet 3+1, 2+1 dhe 1+1 në rrugën “Edith Durham”, përballë hotel “Tradita”, mjaft afër qendrës së qytetit. Për leht...

Postuar Jan 05, 2018  tek Apartamente ne shitje
€650.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një kapanon tek zona e Ish-parkut, në Shkodër. Kjo pronë përbëhet nga dy kate dhe ka një sipërfaqe totale prej 900 m²...

Postuar Jan 05, 2018  tek Te tjera
€1,500.00
Shkoder

Apartamentet ofrohen për ju në një godinë rezidenciale 4-katëshe me nga 9 banesa secili, si dhe garazh në katin nëntokësor. Nxitoni të na kontak...

Postuar Jan 05, 2018  tek Apartamente ne shitje
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan në katin e parë të nje pallati me adresë: bulevardi “Skënderbeu”, në krah të kinemasë "Millennium". Dyqa...

Postuar Jan 05, 2018  tek Te tjera
€60,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan në katin e dytë të nje pallati me adresë: sheshi “2 Prilli”, rruga "Vilson". Dyqani gëzon një sipërfaqe p...

Postuar Jan 05, 2018  tek Te tjera
€1,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për ju një apartament luksoz 2+1 në shitje në një ndër zonat më të kërkuara të qytetit të Shkodrës: në Parrucë, në qendër. Ap...

Postuar Jan 05, 2018  tek Apartamente ne shitje
€110,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe të përgjithshme 94.5 m². Apartamenti ndodhet te ish-5 heronjtë dhe është i pozicio...

Postuar Jan 05, 2018  tek Apartamente ne shitje
€62,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një truall prej 20 dynym (20’000 m²) të pozicionuar në një zonë perfekte për ndërtim me një shtrirje të gjerë në k...

Postuar Dec 28, 2017  tek Toke ne shitje
€400,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një truall me sipërfaqe 876 m², me vendndodhje në rrugën "Lin Delia", lagjja “Tom Kola”. Në një pjesë të trualli...

Postuar Dec 28, 2017  tek Toke ne shitje
€275,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me një sipërfaqe prej 3800 m², pas Zmijanëve, në periferi të qytetit të Shkodrës në një zonë të qetë dhe...

Postuar Dec 28, 2017  tek Toke ne shitje
€42,620.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron një apartament me qira me një sipërfaqe 218 m² me adresë: rruga "Edith Durham", Perash (përballë karburantit). Hyrja ndodhet ...

Postuar Dec 28, 2017  tek Apartamente me qera
€523.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private 2-katëshe me adresë: rruga “Edith Durham”, Perash. Shtëpia gëzon një sipërfaqe prej 245 m². ✅S...

Postuar Dec 28, 2017  tek Shtepia ne shitje
€135,000.00
Shkoder

🆕 OKAZION! 🆕 🆕 OKAZION! 🆕 🆕 OKAZION! 🆕 Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 në një njëjtin pallat të ri me adresë: sheshi “Dem...

Postuar Dec 28, 2017  tek Apartamente ne shitje
€52,800.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private me vendndodhje: Bahçallëk, rrugica përballë hotel "Ambasador". Shtëpia është një ndërtesë e re...

Postuar Dec 28, 2017  tek Shtepia ne shitje
€68,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament modern 3+1 me një sipërfaqe prej 160 m² dhe me adresë: rruga "Studenti", pas Rektoratit. Hyrja nd...

Postuar Dec 28, 2017  tek Apartamente ne shitje
€115,000.00
Go to top