Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private 2+1 me adresë: tek Ura e Thive. Prona ka një sipërfaqe totale prej 990 m², ndërsa ndërtesa ka n...

Postuar Jan 05, 2018  tek Shtepia ne shitje
€140,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private 2-katëshe me adresë: rruga “Edith Durham”, Perash. Shtëpia gëzon një sipërfaqe prej 245 m². ✅S...

Postuar Dec 28, 2017  tek Shtepia ne shitje
€135,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private me vendndodhje: Bahçallëk, rrugica përballë hotel "Ambasador". Shtëpia është një ndërtesë e re...

Postuar Dec 28, 2017  tek Shtepia ne shitje
€68,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private 2+1 me vendndodhje: rruga “Tepe” (te rotondoja) Prona ka një sipërfaqe ndërtimi prej 120 m² dh...

Postuar Dec 28, 2017  tek Shtepia ne shitje
€113,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një vilë 2-katëshe me një sipërfaqe 430 m² (nga kjo 320 m² janë oborr, ndërsa banimi 220 m² të dy katet), me adres...

Postuar Dec 28, 2017  tek Shtepia ne shitje
€190,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për vilë dy-katëshe e gjysmë me një sipërfaqe të brendshme prej 310 m² dhe e ndërtuar në një truall me sipërfaqe 700 m². Vil...

Postuar Dec 28, 2017  tek Shtepia ne shitje
€265,000.00
Go to top