This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 86 m², me vendndodhje tek ish-5 Heronjtë. Apartamenti ndodhet në katin e VI të ndë...

Postuar Oct 18, 2018  tek Apartamente ne shitje
€47,300.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron në shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 92 m², të ndodhur në katin e dhjetë, tek ish-5 Heronjtë. Apartamenti ka një kuzhinë...

Postuar Oct 15, 2018  tek Apartamente ne shitje
€62,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 3+1 te Teatri “Migjeni”. Apartamenti ndodhet në katin e 6 të banimit dhe ka një sipërfaqe totale pr...

Postuar Oct 13, 2018  tek Apartamente ne shitje
€116,800.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 të pozicionuar në katin e VI të banimit në një pallat me adresë: Kryepazar, te kompleksi “Bexhi...

Postuar Oct 13, 2018  tek Apartamente ne shitje
€46,800.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 me sipërfaqe 65 m², pranë shkollës “10 Korriku” në Rus. Apartamenti ndodhet në katin e tretë t...

Postuar Oct 12, 2018  tek Apartamente ne shitje
€30,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 me sipërfaqe 68 m² me vendndodhje te Ish-5 Heronjtë. Apartamenti ndodhet në katin e gjashtë të ...

Postuar Oct 12, 2018  tek Apartamente ne shitje
€34,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 në katin VI në rrugën “Isuf Sokoli”, afër Zdrales. Apartamenti ka një sipërfaqe prej 96 m² (du...

Postuar Oct 11, 2018  tek Apartamente ne shitje
€45,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron një apartament 1+1 për shitje me sipërfaqe 85 m² (duke përfshirë sipërfaqen e përbashkët) në katin e parë të banimit. Apartam...

Postuar Oct 09, 2018  tek Apartamente ne shitje
€40,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron në shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 135 m² të ndodhur pranë kopështit “Tom Ali Mhilli”. Apartamenti ndodhet në katin e ...

Postuar Oct 05, 2018  tek Apartamente ne shitje
€87,750.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron në shitje një apartament 3+1 me sipërfaqe 115 m² të ndodhur tek rrugica e Koplikëve, Perash. Hyrja ndodhet në katin e parë të...

Postuar Oct 04, 2018  tek Apartamente ne shitje
€58,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron në shitje një apartament 1+1 me sipërfaqe 52 m² të ndodhur në lagjen Skënderbeg, tek varrezat Katolike. Apartamenti ndodhet n...

Postuar Oct 02, 2018  tek Apartamente ne shitje
€30,040.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 3+1 me sipërfaqe 130 m² të ndodhur në kat të dytë të pallatit. Apartamenti ndodhet në rrugën “Jus...

Postuar Oct 01, 2018  tek Apartamente ne shitje
€34,520.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 të ndodhur në Rus dhe me një sipërfaqe prej 111 m². Apartamenti ndodhet në katin e 6 të një p...

Postuar Oct 01, 2018  tek Apartamente ne shitje
€44,400.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 në shitje me sipërfaqe 80 m² të ndodhur në katin e parë. Apartamenti ndodhet në qendër të Shko...

Postuar Oct 01, 2018  tek Apartamente ne shitje
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 në katin e V të një pallati me adresë në Dërgut, te kullat Italiane. Apartamenti ka një sipërfa...

Postuar Oct 01, 2018  tek Apartamente ne shitje
€39,600.00
Shkoder

Zbritje çmimi! Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 në katin e IV me sipërfaqe 57.5 m² dhe me adresë: tek ish-Parku i autobusave....

Postuar Oct 01, 2018  tek Apartamente ne shitje
€23,000.00
Shkoder

Sun Real Estate, ofron në shitje apartamente 1+1, 2+1, 3+1, të ndodhura në një nga pallatet me të reja që po ndërtohen në qytetin e Shkodrës, të po...

Postuar Sep 29, 2018  tek Apartamente ne shitje
€550.00
Shkoder

Sun Real Estate, ofron në shitje apartamente 1+1, 2+1, 3+1, të ndodhura në një nga pallatet me te reja në qytetin e Shkodrës të pozicionuar në Bule...

Postuar Sep 26, 2018  tek Apartamente ne shitje
€600.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 90 m². Apartamenti ndodhet te Spitalet në katin e 6 të banimit. Ka dy dhoma gjumi,...

Postuar Sep 25, 2018  tek Apartamente ne shitje
€40,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 106.5 m² të ndodhur në Sheshin “Demokracia”. Apartamenti ndodhet në katin e nëntë,...

Postuar Sep 22, 2018  tek Apartamente ne shitje
€68,900.00
Go to top