This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Vlore

Shiten apartamente 1+1 në një prej zonave me pamjen më të bukur në Vlorë (zona e vilave te presidencës ne Uje te Ftohte). Pallati eshte i sapo perf...

Postuar Aug 20, 2018  tek Apartamente ne shitje
€46,500.00
Vlore

Shiten apartamente 1+1 në një prej zonave me pamjen më të bukur në Vlorë (zona e vilave te presidencës ne Uje te Ftohte). Pallati eshte i sapo perf...

Postuar Aug 20, 2018  tek Apartamente ne shitje
€46,500.00
Vlore

SHITET APARTAMENT 2+1 NE VLORE AFER BASHKISE E MOBILUAR DHE MJAFT KOMODE PER ARSYE EMIGRIMI SHITET ME NJE CMIM MJAFT TE ARSYESHEM VETEM 33 MILION L...

Postuar Aug 16, 2018  tek Apartamente ne shitje
€270.00
Vlore

SHITET APARTAMENT 2+1 NE VLORE AFER BASHKISE E MOBILUAR DHE MJAFT KOMODE PER ARSYE EMIGRIMI SHITET ME NJE CMIM MJAFT TE ARSYESHEM VETEM 33 MILION L...

Postuar Aug 16, 2018  tek Apartamente ne shitje
€270.00
Go to top