This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me sipërfaqe 87 m² të ndodhur në katin e katërt të banimit. Apartamenti ndodhet te Spitalet. Ka...

Postuar Jul 17, 2018  tek Apartamente me qera
€200.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me sipërfaqe 80 m², të ndodhur në Rus. Apartamenti eshte i rikonstruktuar dhe i mobiluar me kush...

Postuar Jul 14, 2018  tek Apartamente me qera
€160.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron dy apartamente 2+1 me qira në katin e II dhe të III të banimit me një sipërfaqe prej 120 m² dhe adresë: rruga “28 Nëntori”, P...

Postuar Jul 14, 2018  tek Apartamente me qera
€300.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me sipërfaqe 130 m² të ndodhur në katin e tretë të pallatit. Apartamenti ndodhet në rrugën “Vaso K...

Postuar Jul 14, 2018  tek Apartamente me qera
€200.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me sipërfaqe 80 m² të ndodhur në katin e 8 të banimit. Apartamenti ndodhet në qendër të qytetit...

Postuar Jul 11, 2018  tek Apartamente me qera
€200.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 të ndodhur në qendër të Shkodrës, tek ish-5 Heronjtë. Apartamenti ndodhet në katin e 8 të një pa...

Postuar Jul 10, 2018  tek Apartamente me qera
€200.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me sipërfaqe 110 m² në katin e dytë të banimit. Apartamenti ndodhet te Stacioni i Trenit, Shkodër...

Postuar Jul 06, 2018  tek Apartamente me qera
€111.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 në qendër të Shkodrës pas bibliotekës, në rrugën “Studenti”. Apartamenti ka një sipërfaqe prej ...

Postuar Jul 05, 2018  tek Apartamente me qera
€300.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 në katin e tretë me sipërfaqe 100 m² dhe me adresë: rruga “Kardinal Mikel Koliqi”, përkrah gjimnaz...

Postuar Jul 05, 2018  tek Apartamente me qera
€200.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 te shkolla “Jordan Misja”. Apartamenti ka një sipërfaqe prej 110 m² dhe ndodhet në katin e tret...

Postuar Jul 04, 2018  tek Apartamente me qera
€300.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 në Xhabije. Apartamenti ka një sipërfaqe prej 75 m² dhe ndodhet në katin e katërt të pallatit. ...

Postuar Jul 03, 2018  tek Apartamente me qera
€157.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron një apartament 1+1 me qira me sipërfaqe 57 m² në lagjen “Vojo Kushi”. Apartamenti ndodhet në katin e 4 dhe ka një dhomë, një...

Postuar Jul 03, 2018  tek Apartamente me qera
€103.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me sipërfaqe 54 m² në katin e pestë. Ndodhet në zonën e Rusit, te Axhagiq. Apartamenti ka dy dho...

Postuar Jul 02, 2018  tek Apartamente me qera
€120.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 3+1 me sipërfaqe 125 m² dhe me adresë: rruga “Martin Camaj”, te pallati me hark. Apartamenti ndodhet...

Postuar Jun 28, 2018  tek Apartamente me qera
€157.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 në Pedonale. Apartamenti ndodhet në katin e tretë të banimit dhe ka një sipërfaqe prej 100 m². K...

Postuar Jun 28, 2018  tek Apartamente me qera
€400.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me sipërfaqe 60 m² në qendër të qytetit, tek ish-5 Heronjtë. Apartamenti është në kat të 8 dhe ka ...

Postuar Jun 27, 2018  tek Apartamente me qera
€200.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 1+1 të ndodhur te zona e Spitaleve. Apartamenti ndodhet në katin e parë të pallatit dhe ka një sipërfa...

Postuar Jun 26, 2018  tek Apartamente me qera
€120.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 1+1 me sipërfaqe 55 m² të ndodhur në katin e dytë të banimit. Apartamenti ndodhet shumë afër qendrës s...

Postuar Jun 20, 2018  tek Apartamente me qera
€158.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 1+1 me sipërfaqe 70 m². Apartamenti ndodhet në Rrugë të Gjanë, shumë pranë qendrës së qytetit në katin...

Postuar Jun 16, 2018  tek Apartamente me qera
€192.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 në Perash, te Isa Boletini. Apartamenti ka një sipërfaqe prej rreth 90 m² dhe ndodhet në katin e d...

Postuar Jun 14, 2018  tek Apartamente me qera
€198.00
Go to top