This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 të ndodhur tek Teatri "Migjeni", pallati i ri. Apartamenti ka sipërfaqe prej 108 m² dhe ndodhet në...

Postuar Aug 15, 2020  tek Apartamente me qera
€350.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi private 2-katëshe me sipërfaqe 200 m². Shtëpia ndodhet në rrugën “Sarda”, në Unazën Lindore të qytetit. Pë...

Postuar Aug 15, 2020  tek Apartamente me qera
€600.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 të ndodhur tek Spitalet. Apartamenti ka sipërfaqe prej 85 m² dhe 100 m² oborr, ndodhet në katin e ...

Postuar Jul 27, 2020  tek Apartamente me qera
€320.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 1+1 me sipërfaqe 70 m² të ndodhur në katin e parë në qendër të qytetit. Apartamenti ofron një sallon, ...

Postuar Jul 22, 2020  tek Apartamente me qera
€200.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qera një apartament 1+1 të pozicionuar në katin e pare të banimit ne L. Fahri Ramadani tek Rr Pogej. Apartamenti gëzon një...

Postuar Jul 18, 2020  tek Apartamente me qera
€150.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qera një apartament 1+1 të pozicionuar në katin e pare të banimit tek Spitali,Rr Kole Heqimi. Apartamenti gëzon një sipërf...

Postuar Jul 17, 2020  tek Apartamente me qera
€130.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qera një apartament 2+1 të pozicionuar në katin e katert të banimit tek Spitali. Apartamenti gëzon një sipërfaqe të përgji...

Postuar Jul 16, 2020  tek Apartamente me qera
€200.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 mbas Rektoratit tek Hipoteka,Rr Studenti . Apartamenti ka sipërfaqe prej 100 m² dhe ndodhet në kat...

Postuar Jul 15, 2020  tek Apartamente me qera
€400.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 tek Radio Shkodra, godina e re . Apartamenti ka sipërfaqe prej 70 m² dhe ndodhet në katin e katert...

Postuar Jul 14, 2020  tek Apartamente me qera
€300.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 3+1 ne Zdrale tek stadiumi . Apartamenti ka sipërfaqe prej 126 m² dhe ndodhet në katin e katert (IV). ...

Postuar Jul 14, 2020  tek Apartamente me qera
€322.00
Tirane

Apartament me qera Kompleksi KIKA 2, i mobiluar, 330 euro/ muaj. Tel.0693696370

Postuar Jul 11, 2020  tek Apartamente me qera
€330.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 3+1 tek markata ne Rus . Apartamenti ka sipërfaqe prej 140 m² dhe ndodhet në katin e shtate (VII). Për...

Postuar Jul 11, 2020  tek Apartamente me qera
€250.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 1+1 me sipërfaqe 55 m² të ndodhur në Rus. Hyrja ndodhet në katin e tretë, dhe përbëhet nga një sallon,...

Postuar Jan 04, 2019  tek Apartamente me qera
€150.00
Go to top