This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Pespa

Rating: 0 ( 0 Votes, 0 Reviews)
Adresa: Lgj 14 Shkozet
Numri i telefonit:
06********  Show phone
Durres

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per FREZATOR. Kriteret e k...

Postuar Jul 14, 2018  tek Te tjera
Durres

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per TORNITOR. Kriteret e k...

Postuar Jul 14, 2018  tek Te tjera
Fier

SUPER OKAZION SHITET DYQAN ME CERTIFIKATE PRONESIE Koordinatat ne google maps 40.7269658,19.5553133 Me siperfaqe totale 114m², kati perdhe. Dyq...

Postuar Jul 04, 2018  tek Apartamente ne shitje
€750.00
Vlore

Zona/Rruga : Vlore, pergjate Lungomares SUPER OKAZION JEPET ME QERA DYQAN NE LUNGOMARE Me siperfaqe totale 91,5 m², kati i pare . Adresa: Vlo...

Postuar Jul 03, 2018  tek Apartamente me qera
€450.00
Vlore

SUPER OKAZION SHITET APARTAMENT 2+1 ME CERTIFIKATE PRONESIE Me siperfaqe totale 103 m², Kati i tete. Adresa: Vlore, Ish Fabrika e Orizit, Pallat...

Postuar Jul 03, 2018  tek Apartamente ne shitje
€400.00
Durres

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per SALDATOR. Kriteret e k...

Postuar Jul 03, 2018  tek Te tjera
Durres

SUPER OKAZION SHITET APARTAMENT 2+1 ME CERTIFIKATE PRONESIE Koordinatat ne google maps 41.309262,19.4865977 Me siperfaqe totale 78.1m², Kati 6...

Postuar Jul 03, 2018  tek Apartamente ne shitje
€450.00
Durres

SUPER OKAZION SHITET APARTAMENT 64.3 m2 ME CERTIFICATE PRONESIE Koordinatat ne google maps 41.321985,19.4791737 Me siperfaqe totale 64.3m², Sh...

Postuar Jul 03, 2018  tek Apartamente me qera
€420.00
Sarande

SUPER OKAZION SHITET GARSONIERE E MEPOSHTME ME CERTIFIKATE TE RREGULLT PRONESIE Adresa: Sarande, Zona e Turizmit, Kanali i Cukes,rreth 100 m nga...

Postuar Jul 03, 2018  tek Apartamente ne shitje
€420.00
Sarande

SUPER OKAZION SHITEN APARTAMENT I MEPOSHTME ME CERTIFIKATE TE RREGULLT PRONESIE Adresa: Sarande, Zona e Turizmit, Kanali i Cukes,rreth 100 m nga...

Postuar Jul 03, 2018  tek Apartamente ne shitje
€420.00
Sarande

SHITEN APARTAMENTET E MEPOSHTME ME CERTIFIKATE TE RREGULLT PRONESIE Adresa: Sarande, Zona e Turizmit, Kanali i Cukes,rreth 100 m nga bregu i deti...

Postuar Jul 03, 2018  tek Apartamente ne shitje
€420.00
Sarande

SUPER OKAZION SHITEN APARTAMENTET E MEPOSHTME ME CERTIFIKATE TE RREGULLT PRONESIE Adresa: Sarande, Zona e Turizmit, Kanali i Cukes,rreth 100 m n...

Postuar Jul 03, 2018  tek Apartamente ne shitje
€420.00
Sarande

SUPER OKAZION SHITEN GARSONIERET E MEPOSHTME ME CERTIFIKATE TE RREGULLT PRONESIE Adresa: Sarande, Zona e Turizmit, Kanali i Cukes,rreth 100 m ng...

Postuar Jul 03, 2018  tek Apartamente ne shitje
€420.00
Go to top