Refine your search

Durres

Shitet toke ne plazhin e Gjirit te Lalzit. Toka ka siperfaqe 3700m2 dhe eshte me dokumentacion te rregullt. Eshte menjehere i disponueshem dhe i pe...

Postuar Aug 08, 2017  tek Toke ne shitje
€130,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron per shitje nje truall me siperfaqe 876 m², me vendodhje ne Rr. "Lin Delia". Ne nje pjese te truallit eshte ndertuar nje shtep...

Postuar Aug 10, 2017  tek Toke ne shitje
€275,000.00
Tirane

Shitet truall me siperfaqe 3480 m2 ne zonen e Saukut ne Tirane. Trualli eshte me dokumentacion te rregullt dhe eshte menjehere i disponueshem. Zona...

Postuar Jul 31, 2017  tek Toke ne shitje
€522,000.00
Tirane

Shitet truall me siperfaqe 400 m2 ne zonen e Saukut ne Tirane. Trualli eshte me dokumentacion te rregullt dhe eshte menjehere i disponueshem. Zona ...

Postuar Jul 31, 2017  tek Toke ne shitje
€60,000.00
Tirane

Shitet toke ne zonen e plazhit te Durresit. Toka ka siperfaqe 500 m2 dhe ndodhet ne vije te pare te plazhit, afer detit dhe ka akses ne rrugen krye...

Postuar Jul 25, 2017  tek Toke ne shitje
€220,000.00
Lezhe

SHITET TOKE ARE,ME ÇERTIFIKAT PRONESIE QE NDOLLET PRANE RRUGES DHE 2.3 KLM NGA BREGDETI TALE,LEZHE TOKA SHERBEN PER CDO LLOJ AKTIVITETI INFO..003...

Postuar Jul 19, 2017  tek Toke ne shitje
€40.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje Tokë/Arë me një sipërfaqe 363.2m² dhe me adresë: Velipojë, Baks-Rrjoll, (pas hotel VILUNI). Toka Ka një sipërfaqe...

Postuar Jul 17, 2017  tek Toke ne shitje
€21,792.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje Tokë/Arë me një sipërfaqe 363.2m² dhe me adresë: Velipojë, Baks-Rrjoll, (pas hotel VILUNI). Toka Ka një sipërfaqe...

Postuar Jul 17, 2017  tek Toke ne shitje
€21,792.00
Shqiperi

Sun Real Estate ofron per shitje nje toke me siperfaqe totale prej 2720 m² me adrese: L. Ahmet Haxhia, Rr. Bashej, Ndocej. Toka ndodhet ne nje zone...

Postuar Jul 17, 2017  tek Toke ne shitje
€20,000.00
Shqiperi

Sun Real Estate ofron per shitje nje toke me siperfaqe totale prej 2720 m² me adrese: L. Ahmet Haxhia, Rr. Bashej, Ndocej. Toka ndodhet ne nje zone...

Postuar Jul 17, 2017  tek Toke ne shitje
€20,000.00
Shqiperi

Sun Real Estate ofron per shitje nje toke me siperfaqe totale prej 2720 m² me adrese: L. Ahmet Haxhia, Rr. Bashej, Ndocej. Toka ndodhet ne nje zone...

Postuar Jul 17, 2017  tek Toke ne shitje
€4,115,217.00
Go to top