Home  » Objekte banimi  » Toke ne shitje  »Postime #29739
€130,000.00

Toke ne shitje tek Gjiri i Lalzit

Postuar Aug 08, 2017 | Vizita: 510
Zona: Durres
Lloji i postimit: Ofroj
Shitet toke ne plazhin e Gjirit te Lalzit. Toka ka siperfaqe 3700m2 dhe eshte me dokumentacion te rregullt. Eshte menjehere i disponueshem dhe i pershtatshem per investime ne ndertim.

AN050817-01
http://homeplus.al/property/toke-ne-shitje-tek-gjiri-i-lalzit/

Agron

User since: Jul 01, 2016
See all ads »

68********Show phone
Email

Shkoder
Postuar Jul 17, 2017 tek Toke ne shitje
€21,792.00
Shkoder
Postuar Jul 17, 2017 tek Toke ne shitje
€21,792.00
Tirane
Postuar Jul 25, 2017 tek Toke ne shitje
€220,000.00
Tirane
Postuar Jul 31, 2017 tek Toke ne shitje
€60,000.00
Go to top