Home  » Objekte banimi  » Te tjera  »Postime #29740
€298.00

Ambiente biznesi me qera ne rrugen Shkoder-Koplik

Postuar Aug 08, 2017 | Vizita: 22
Zona: Shkoder
Sun Real Estate ofron me qera ambientet e një ndertese III katëshe me adresë: Dobraç, rruga nacionale Shkodër-Koplik dhe sipërfaqe totale ndërtimi prej 860m² të ndarë në:
- 180m² magazine (-1)
- 180m² kati përdhe (0)
- 250m² kati I-rë
- 250m² kati II-të

✔️ Cilësi të kësaj prone:
- Ndërtuar vitet e fundit me kushtet më bashkohore.
- Dritare dopio-xham termike (kundër temperaturave).
- Çdo kat gëzon ballkonin personal.
- Çdo kat është i pajisur me nga tre tualete.
- Oborr i rrethuar që mund të shfrytëzohet si parking.
- Ndodhet buzë rrugës kryesore dhe mundëson vizibilitet nga të dy krahet e rrugës.
- Ndërtesa është ideale për tu shfrytezuar si: klinikë private, showroom, shkollë, zyra etj.

🏷️Çmimet për çdo kat vijojnë si më poshtë:
- Kati përdhe [40'000 lekë te reja]
- Kati I-rë [70'000 lekë te reja]
- Kati II-të [ 70'000 lekë te reja]

🔈*NË RAST SHFRYTËZIMI TË TË GJITHË GODINËS, ÇMIMI DISKUTOHET SIGURISHT DUKE MARRË PARASYSH KUSHTET DHE KOHËZGJATJEN E KONTRATËS SË QERASË*🔈

Të interesuarit mund të na kontaktojnë ne këta numra kontakti:
📱+355666666765,
📱+355695292667
📞+355 22 247570
ose ne adresen tone te e-mailit:
📧 sunrealestate.al@gmail.com

Sun Real Estate

User since: Sep 23, 2015
See all ads »

+3********Show phone
Email

Tirane
Postuar Jul 13, 2017 tek Te tjera
€1,800.00
Shkoder
Postuar Jul 13, 2017 tek Te tjera
€200.00
Vlore
Postuar Jul 15, 2017 tek Te tjera
€250,000.00
Shkoder
Postuar Jul 31, 2017 tek Te tjera
€75,000.00
Go to top