Home  » Objekte banimi  » Apartamente me qera  »Postime #29742

DYQAN + APARTAMENT + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE

Postuar Aug 10, 2017 | Vizita: 12
Zona: Lushnje
Lloji i postimit: Ofroj
Në zonën më të bukur të qytetit të Lushnjës, ne BULEVARDI SHËTITORJA E PALMAVE, jepen me qera:
1) Dyqan
2) Apartament 2 + 1 + banjo
3) Garazh 35 metra katrore
Të gjitha këto kanë pllaka të reja
Instalimet hidraulike dhe elektrike janë të reja
Apartamenti mund të përdoret si një depo për biznesin tuaj.
I SHKELQYER PER CDO BIZNES.
Për çdo informacion telefononi në numrin 0039-3291974064

Alben

User since: Jun 20, 2014
See all ads »

Email

Tirane
Postuar Jul 13, 2017 tek Apartamente me qera
€900.00
Shkoder
Postuar Jul 13, 2017 tek Apartamente me qera
€180.00
Tirane
Postuar Jul 13, 2017 tek Apartamente me qera
€375.00
Go to top