Home  » Objekte banimi  » Te tjera  »Postime #29835
€300.00

Ambiente biznesi me qira

Postuar Sep 27, 2017 | Vizita: 33
Zona: Shkoder
Lloji i postimit: Ofroj
Sun Real Estate ofron me qira ambientet e një ndertese 3 katëshe me adresë: Dobraç, rruga nacionale Shkodër-Koplik dhe sipërfaqe totale ndërtimi prej 860m² të ndarë në: - 180m² magazine (-1) - 180m² kati përdhe (0) - 250m² kati I-rë - 250m² kati II-të ✔ Cilësi të kësaj prone: - Ndërtuar vitet e fundit me kushtet më bashkohore. - Dritare dopio-xham termike (kundër temperaturave). - Çdo kat gëzon ballkonin personal. - Çdo kat është i pajisur me nga tre tualete. - Oborr i rrethuar që mund të shfrytëzohet si parking me sipërfaqe 500 m² - Ndodhet buzë rrugës kryesore dhe mundëson pamje nga të dy krahët e rrugës. - Ndërtesa është ideale për t'u shfrytezuar si: klinikë private, showroom, shkollë, zyra etj. 🏷Çmimet për çdo kat vijojnë si më poshtë: - Kati përdhe [40'000 lekë te reja] - Kati I-rë [70'000 lekë te reja] - Kati II-të [ 70'000 lekë te reja] 🔈NË RAST SHFRYTËZIMI TË TË GJITHË GODINËS, ÇMIMI DISKUTOHET, SIGURISHT DUKE MARRË PARASYSH KUSHTET DHE KOHËZGJATJEN E KONTRATËS SË QIRASË🔈 Të interesuarit mund të na kontaktojnë ne këta numra kontakti: 📱+355666666765, 📱+355695292667 📞+355 22 247570 ose ne adresen tone te e-mailit: 📧 sunrealestate.al@gmail.com

Sun Real Estate

User since: Sep 23, 2015
See all ads »

+3********Show phone
Email

Shkoder
Postuar Oct 14, 2017 tek Te tjera
€78,000.00
Shqiperi
Postuar Oct 14, 2017 tek Te tjera
€182.00
Shkoder
Postuar Oct 14, 2017 tek Te tjera
€660.00
Tirane
Postuar Oct 14, 2017 tek Te tjera
€11,900.00
Go to top