Home  » Objekte banimi  » Te tjera  »Postime #30049
€900.00

Kapanon + tokë + zyra me qira

Postuar Nov 10, 2017 | Vizita: 9
Zona: Shkoder
Lloji i postimit: Ofroj
Sun Real Estate ofron me qira një kapanon + tokë + zyra, me sipërfaqe 900m² me adresë: 1 km pa mbërritur tek '' Ura e Mesit".

✅Kapanoni përbëhet nga:
- Kati I: ambienti nuk ka ndarje me mure por ka disa kolona.
- Kati II: ambienti nuk ka ndarje.
- Kati III: ka 3 zyra.
- Tokë përpara kapanonit me sipërfaqe 500m².
- Tokë prapa kapanonit me sipërfaqe 2000m².

✔Cilësitë e ambientit:
- Kapanoni ndodhet vetëm 7 km larg qendrës së qytetit.
- Ofron mundësi lehtësimi për hyrjen/daljen e trailerave.
- Krijon mundësi për ndarje të hapësirës së kapanonit si në katin e parë, edhe në katin e dytë, sipas llojit të biznesit që do të zhvillohet.
- Zyrat janë të shtruara me pllaka dhe dritaret janë të pajisura me grila të jashtme.
- Kapanoni është ndërtuar vitet e fundit.

SHËNIM: KAPANONI MUND TË LËSHOHET ME QIRA EDHE I NDARË

🏷ÇMIMI: 900€/muaj
--------------------------------
▶Të interesuarit mund të na kontaktojnë në këto numra kontakti:
📱+355666666765, 📱+355695292667 ose 📞+355 22 247570
▶Gjithashtu në adresën tonë të e-mail-it: sunrealestate.al@gmail.com

Sun Real Estate

User since: Sep 23, 2015
See all ads »

+3********Show phone
Email

Go to top