Home  » Objekte banimi  » Apartamente ne shitje  »Postime #30363
€650.00

Shitjet filluan! Apartamentet më të reja në qendër të Shkodrës!

Postuar Jan 05, 2018 | Vizita: 19
Zona: Shkoder
Lloji i postimit: Ofroj
Nxitoni të bëni tuajat apartamentet 3+1, 2+1 dhe 1+1 në rrugën “Edith Durham”, përballë hotel “Tradita”, mjaft afër qendrës së qytetit.

Për lehtësinë tuaj, në ndërtesë ofrohen edhe parkingje private.

Mos hezitoni të na kontaktoni:
Sun Real Estate: numër kontakti
📱+355676666765
e-mail: sunrealestate.al@gmail.com

Godina ku ndodhen apartamentet ka një ndërtim shumë cilësor dhe bashkëkohor:
- Muret e jashtme janë 27 cm (dopio mur) dhe ka në mes polisterol 4 cm, duke siguruar kështu një izolim perfekt kundër lagështirës.
- Nga ky ndërtim cilësor sigurohet gjithashtu një izolim ngrohtësie dhe ftohtësie. Kjo bën që ambienti i brendshëm të ruajë ngrohtësinë në dimër dhe freskinë në verë.
- Ngrohja dhe ftohja realizohen me anë të sistemit Fan Coil të instaluar në ambientet e apartamentit ku do të jetoni.
- Instalimet elektrike dhe grilat e jashtme janë me materiale cilësore italiane të garantuara.
- Instalimet hidraulike me sistem multistrap janë të lidhura me ujësjellësin si dhe me shpim nëntokësor që garanton furnizim me ujë 24 orë pa ndërprerje.
- Dritaret janë salamandër gjermane 7.5 cm me 6 dhoma ajri për një izolim ideal si dhe dopioxham me gaz.
- Ofron mundësinë e zgjedhjes dhe vendosjes së pllakave dhe parketit, po ashtu edhe të dyerve sipas dëshirës suaj.
- Ambientet e përbashkëta të banesave janë të shtruara me material cilësor mermeri.
- Pozicioni i godinës ju mundëson një ndriçim natyral gjatë gjithë ditës.
- Secili vendparkim ka një lartësi prej 3.3 m dhe një sipërfaqe prej 17 - 18 m² me çmim 12’000 € (për parking).

🏷Çmimi i hyrjeve: 650 euro/m²
--------------------------------
▶Të interesuarit mund të na kontaktojnë në këta numra kontakti:
📱+355676666765, 📱+355695292667 ose 📞+355 22 247570
▶Gjithashtu në adresën tonë të e-mail-it: sunrealestate.al@gmail.com

Sun Real Estate

User since: Sep 23, 2015
See all ads »

+3********Show phone
Email

Go to top