Home  » Objekte banimi  » Te tjera  »Postime #30500
€60,000.00

Shitje e nje ambjenti bisnesi ne Tiranen e Re perballe Petro Ninit

Postuar Apr 13, 2018 | Vizita: 19
Zona: Tirane
Lloji i postimit: Ofroj
SHITET NJE LOKAL 57M2 NE KATIN E DYTE PERBALLE SHKOLLES PETRO NINI NE TIRANEN E RE PER ARSYE TE LARGIMIT NGA SHQIPERIA kontaktoni ne telefonat KLARA 0696448804 DHE ERMAL 0676047444

tzoulia adamidu


Email

Shkoder
Postuar Apr 13, 2018 tek Te tjera
€116.00
Tirane
Postuar Apr 13, 2018 tek Te tjera
€4,000.00
Shkoder
Postuar Apr 13, 2018 tek Te tjera
€306.00
Shkoder
Postuar Apr 13, 2018 tek Te tjera
€191.00
Go to top