Home  » Punesime  » Te tjera  »Postime #30982

Menaxher Shitje

Postuar Apr 13, 2018 | Vizita: 3
Zona: Durres
Lloji i postimit: Ofroj
Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per Menaxher Shitje

Kriteret e kerkuara:

1. Kandidati duhet te kete Arsim te larte
2. Përdorimi i paketës Office dhe programeve te tjera kompjuterike
2. Te kete njohuri te nje gjuhe te huaj, kryesisht Anglisht
3. Te jete me vendbanim ne Durres
4. Mosha e preferuar deri 40 vjec
5. Eksperienca pune te meparshme perbejne avantazh

Të interesuarit të na kontaktojnë në:
E-mail: cv@pespagroup.com

Cel. : 0689080363

Pespa

User since: Apr 26, 2013
See all ads »

06********Show phone
Email

Durres
Postuar Apr 13, 2018 tek Te tjera
Go to top