This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.
Home  » Punesime  » Programers, Kompjuter  »Postime #31562

Teknik i proceseve te teknologjise se informacionit dhe komunikimit

Postuar Jul 11, 2018 | Vizita: 48
Zona: Tirane
Multiservis Center, ofron vende pune ne pozicionin “ Teknik/e te proceseve te teknologjise se informacionit dhe komunikimit”,
aktivitet qe konsiston ne help-desk, back office dhe mirembajtjen e rrjeteve te internetit per Italine.

Kriteret per punesim:

- Njohje e mire gjuhes italiane.
- Orar full-time.
- Preferohen deri ne moshen 32 vjec.
- Prioritet u jepet personave qe kane mbaruar per deget informatike dhe inxhinierike (telekomunikacion,elektronike, elektrike, fizike, matematike…etj).

Ofrohet :
-Mundesi dhe rritje profesionale ne fushen e Telekomunikacionit
-Trajnime
-Ambient pozitiv dhe dinamik
-Kontrate e rregullt pune

Te interesuarit mund te kontaktojne me:
Tel: 0699422794
Email :segretaria@multiserviscenter.al

Rigona

User since: Feb 13, 2016
See all ads »

06********Show phone
Email

Go to top