This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.
Home  » Dyqan  » Dyqan me qera  »Postime #32123
€200.00

Jepet me qira dyqan (pranë bulevardit, Durrës)

Postuar Dec 04, 2018 | Vizita: 37
Zona: Durres
Lloji i postimit: Ofroj
Dyqani me sipërfaqe 20 m2 ndodhet në lagjen nr. 4, rruga “Fetah Bllaca”. Ambienti ka 1 tualet dhe një hapësirë magazinimi si kat i dytë. Pozicioni gjeografik është shumë i favorshëm, përbri bulevardit “Dyrrah” dhe vetëm pak minuta larg qendrës së qytetit.

Çmimi: 25.000 lekë

Geri E.

User since: Feb 10, 2016
See all ads »

06********Show phone
Email

Shkoder
Postuar Nov 03, 2018 tek Dyqan me qera
€280.00
Shkoder
Postuar Nov 03, 2018 tek Dyqan me qera
€280.00
Tirane
Postuar Nov 09, 2018 tek Dyqan me qera
€240.00
Tirane
Postuar Nov 09, 2018 tek Dyqan me qera
€600.00
Go to top