This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Mundesi e arte investimi. 📐Toke me siperfaqe 23 dynym. 📍 E pozicionuar ne hyrje te Shkoder, lagjen Bahcallek. 📍Siperfaqja e konsiderueshme dhe po...

Postuar Jan 14, 2021  tek Toke ne shitje
€1.00
Tirane

Shitet siperfaqe trualli prane qendres tregtare TEG ne nje distance prej 800m. Siperfaqja e truallit eshte 2250 m2 dhe eshte me certifikate pronesi...

Postuar Jan 14, 2021  tek Toke ne shitje
€348,750.00
Durres

Shitet shtepi private me toke ne gjirin e Lalzit. Shtepia dhe toka jane me certifikate pronesie. Siperfaqja e truallit eshte 2000m2. Shtepia ka nje...

Postuar Jan 14, 2021  tek Toke ne shitje
€155,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me: Sipërfaqe:📏 3300 m² Adrese:📍 Pompa në Dobraç, në periferi të qytetit të Shkodrës – Toka është e për...

Postuar Jan 12, 2021  tek Toke ne shitje
€22,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe 8 dynym . Toka gëzon dokumentacion të rregullt. 🏷ÇMIMI: 8’000’000 Leke ————————————– ▶T...

Postuar Jan 14, 2021  tek Toke ne shitje
€65,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me vendndodhje afër rrugës “Hidrovori” në Dobraç. Toka gëzon një sipërfaqe prej 4000-8000 m² dhe ndahet n...

Postuar Jan 14, 2021  tek Toke ne shitje
€50,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe totale prej 2720 m² me adresë: lagjja “Ahmet Haxhija”, rruga “Bashej”, Ndocej. Në përbërje t...

Postuar Jan 14, 2021  tek Toke ne shitje
€250,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me një sipërfaqe prej 10700 m² të ndodhur pas varrezave katolike, në krah të lumit Kir. Prona gëzon doku...

Postuar Jan 14, 2021  tek Toke ne shitje
€321,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një truall me sipërfaqe prej 444 m² në një ndër zonat më të njohura të qytetit të Shkodrës, në G’juhadol. Prona pë...

Postuar Jan 14, 2021  tek Toke ne shitje
€260,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe 3 dynym dhe me adresë:te Rruga Hekurudhore, te Ura e Kuçit. ✔Cilësitë e tokës: – Ndodhet shu...

Postuar Jan 14, 2021  tek Toke ne shitje
€25,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë në Bushat me sipërfaqe 10 dynym. ✔Cilësitë e tokës: – Toka ndodhet buzë rruge, në autostradë. – Është shu...

Postuar Jan 14, 2021  tek Toke ne shitje
€250,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë në Bardhaj me sipërfaqe 1000 m². Toka gëzon dokumentacion të rregullt pronësie. 🏷ÇMIMI: 1’300’000 lekë ——...

Postuar Jan 14, 2021  tek Toke ne shitje
€10,500.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje tokë me një sipërfaqe te pergjithshme prej 3700 m² dhe me adrese:Koplik, 500 m larg nga Bashkia. Prona gëzon dokum...

Postuar Jan 14, 2021  tek Toke ne shitje
€36,300.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë/arë me sipërfaqe 8.5 dynym e ndodhur në Bleran, Bardhaj, tek ish-vreshtat e shtetit. Eshtë ideale për ul...

Postuar Jan 14, 2021  tek Toke ne shitje
€52,420.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe te pergjithshme prej 4850 m² dhe me adrese: Vrake,Boric i Madh. Toka gëzon dokumentacion të...

Postuar Jan 14, 2021  tek Toke ne shitje
€24,200.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë në zonën e Vrakës me sipërfaqe 6300 m². Toka ndodhet në rrugën e Liqenit, pranë Shkodra Lake Resort. Ësht...

Postuar Jan 14, 2021  tek Toke ne shitje
€31,500.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje tokë të ndodhur pranë kampingut “Shkodra Lake” me nje një sipërfaqe te pergjithshme prej 11 dynym. Cilesite e tok...

Postuar Jan 14, 2021  tek Toke ne shitje
€55,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe 750 m². Toka ndodhet afër kolaudimit të makinave, rruga “Doktor Ali Spahia”. Ndodhet buzë rr...

Postuar Jan 14, 2021  tek Toke ne shitje
€100,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe 1120 m² në rrugën “1 Qershori”, Kiras. Toka gëzon dokumentacion të rregullt. 🏷ÇMIMI: 6’000’0...

Postuar Jan 14, 2021  tek Toke ne shitje
€48,800.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron per shitje truall me vendodhje ne Rus,Rruga Fahri Ramadani Trualli ka një sipërfaqe te pergjithshme prej 330 m², në të cilen...

Postuar Jan 14, 2021  tek Toke ne shitje
€75,000.00
Go to top