This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për qira/shitje një ambient biznesi të pozicionuar në katin e dytë të një pallat me adresë: rruga “Gjylbegaj”, pranë Radio Sh...

Postuar Dec 02, 2018  tek Te ndryshme
€800.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një kapanon të ndodhur te rruga e Policisë. Ambienti ka një sipërfaqe prej 1000 m² dhe ndodhet në katin e dytë. Ësht...

Postuar Dec 02, 2018  tek Te ndryshme
€803.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 100 m². Ambienti ndodhet në katin -1 te rruga e gjanë, te Stadiumi. Përbëhet nga një...

Postuar Dec 02, 2018  tek Te ndryshme
€300.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një kapanon dy-katësh me sipërfaqe 760 m² + tokë me adresë: Bahçallëk, te Harku i Bërdicës. Kati i parë dhe i dytë ka...

Postuar Nov 28, 2018  tek Te ndryshme
€2,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 67 m², të pozicionuar në katin e parë dhe me vendndodhje në Parrucë, rruga “Musa Juk...

Postuar Nov 28, 2018  tek Te ndryshme
€361.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një kapanon tek zona e ish-parkut, në Shkodër. Kjo pronë përbëhet nga dy kate dhe ka një sipërfaqe totale prej 900 m²...

Postuar Nov 27, 2018  tek Te ndryshme
€1,500.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur tek rruga “Kolë Idromeno”, Pedonale. Ambienti gëzon një sipërfaqe prej 170 m² e ndodhu...

Postuar Nov 27, 2018  tek Te ndryshme
€642.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një ambient biznesi të ndodhur tek rruga “Kolë Idromeno”, Pedonale. Ambienti gëzon një sipërfaqe prej 170 m² e ndo...

Postuar Nov 26, 2018  tek Te ndryshme
€153,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një ambient biznesi të ndodhur në Sheshin “Demokracia”. Ambienti ka një sipërfaqe prej 67 m² dhe ndodhet në katin ...

Postuar Nov 26, 2018  tek Te ndryshme
€110,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në Sheshin “Demokracia”. Ambienti ka një sipërfaqe prej 67 m² dhe ndodhet në katin -1....

Postuar Nov 26, 2018  tek Te ndryshme
€280.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në katin e dytë te Prek Cali. Ambienti ka një sipërfaqe prej 70 m² dhe ka në përbërje ...

Postuar Nov 24, 2018  tek Te ndryshme
€280.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me adresë: rruga “Lëvizja e Postrribës”, te Drejtoria e Transportit Rrugor, Shkodër. Ka një sipër...

Postuar Nov 24, 2018  tek Te ndryshme
€480.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje/qira një objekt tre-katësh buzë rrugës në KryeBushat. Secili kat i objektit ka një sipërfaqe prej 665 m² kurse në ...

Postuar Nov 21, 2018  tek Te ndryshme
€1,500.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi në qendër të qytetit të Shkodrës. Me një sipërfaqe të bollshme prej 600 m², ky ambient mund të sh...

Postuar Nov 21, 2018  tek Te ndryshme
€2,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 60 m² te Kryqëzimi i ish-Degës. Ambienti ndodhet në katin e parë dhe është i shtruar...

Postuar Nov 13, 2018  tek Te ndryshme
€400.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje/qira një ambient biznesi të ndodhur në katin e dytë dhe me sipërfaqe 52 m². Ambienti ndodhet në rrugën “Hasan Riza...

Postuar Nov 13, 2018  tek Te ndryshme
€400.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 20.3 m² të ndodhur në katin e dytë në një ndër zonat më të favorshme të Shkodrës, në...

Postuar Nov 09, 2018  tek Te ndryshme
€399.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 180 m² të ndodhur në katin e dytë dhe me adresë: rruga “Vaso Kadia”, te Instituti. –...

Postuar Nov 09, 2018  tek Te ndryshme
€700.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi në katin e IV të ndërtesës, me adresë: rruga “Kolë Idromeno”, në pedonale, te bar “Chicago”. Dy...

Postuar Jul 17, 2018  tek Ambiente te tjera
€356.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 160 m² në katin e dytë dhe me adresë: rruga “Revolucioni Antikomunist Hungarez”. ✅Am...

Postuar Dec 04, 2018  tek Te ndryshme
€700.00
Go to top