This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një magazinë të ndodhur në katin nëntokësor në rrugë të gjanë, afër stadiumit. Ambienti ka sipërfaqe 81 m². Ciles...

Postuar Sep 18, 2020  tek Te ndryshme
€30,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një ambient biznesi të ndodhur në qendër të Shkodrës, pas Rektoratit. Ambienti ka një sipërfaqe prej 350 m² dhe nd...

Postuar Sep 18, 2020  tek Te ndryshme
€420,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira nje ambient biznesi ne kat te pare me nje sipërfaqe prej 250m² dhe me adresë: Dobraç, rruga nacionale Shkodër-Koplik....

Postuar Sep 17, 2020  tek Te ndryshme
€570.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron në shitje një objekt dy katësh të ndodhur në zonën ish-Artistikes,1 km nga qendra e qytetit. Objekti ka një sipërfaqe prej 16...

Postuar Sep 16, 2020  tek Te ndryshme
€35,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi tek rruga Hysen Lacej, rrethrrotullimi i Dobraçit. Ka sipërfaqe prej 148m². Ambienti ndodhet në k...

Postuar Sep 16, 2020  tek Te ndryshme
€407.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një garsoniere të ndodhur në rrugën "At Martin Gjoka", pranë varrezave katolike. Garsonieria ka sipërfaqe 30 m² dhe n...

Postuar Sep 16, 2020  tek Te ndryshme
€82.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një godinë dy katëshe të ndodhur në rrugën “Hysen Lacej”. Godina ka sipërfaqe 110 m² bazë dhe 300 m² në total, ku për...

Postuar Sep 15, 2020  tek Te ndryshme
€1,500.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan të ndodhur tek Bexhisteni, Rruga e Pazarit. Dyqani ka sipërfaqe 91 m² dhe ndodhet në katin përdhe. Amb...

Postuar Sep 13, 2020  tek Te ndryshme
€91,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi në Sarreq tek rruga Mirash Ivanaj. Ka sipërfaqe prej 1056m².Ambienti ka dy kate, kati i parë ësht...

Postuar Sep 13, 2020  tek Te ndryshme
€2,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambjent biznesi me sipërfaqe 90 m² dhe adresë rruga “Kolë Idromeno”, te Pedonalja. Ambjenti ndodhet në katin e k...

Postuar Sep 13, 2020  tek Te ndryshme
€366.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi tek Kolaudimi , me sipërfaqe prej 40m². Ambienti ndodhet në katin e parë buzë rruge . ✔Cilësitë e...

Postuar Sep 13, 2020  tek Te ndryshme
€350.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient zyre të ndodhur në rrugën "Vaso Kadia", përballë fakultetit të Juridikut. Ambienti ka sipërfaqe 52 m² dh...

Postuar Sep 13, 2020  tek Te ndryshme
€407.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të pozicionuar në katin e dytë të një pallat me adresë: rruga “Gjylbegaj”, pranë Radio Shkodrës, ...

Postuar Sep 11, 2020  tek Te ndryshme
€800.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një objekt 3-katësh , me sipërfaqe prej 665 m²/kati. Ambienti ndodhet buzë rruge në Kryebushat ✔Cilësitë e objek...

Postuar Sep 10, 2020  tek Te ndryshme
€490,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një ambient biznesi tek Kolpingu , me sipërfaqe prej 133m². Ambienti ndodhet në katin e parë buzë rruge . ✔Cilësit...

Postuar Sep 10, 2020  tek Te ndryshme
€200,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me adresë: rruga “Lëvizja e Postrribës”, te Drejtoria e Transportit Rrugor, Shkodër. Ka një sipër...

Postuar Sep 10, 2020  tek Te ndryshme
€488.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambjent biznesi me nje sipërfaqe prej 70m² te pozicionuar në katin e dytë të një pallati të ndodhur në Sheshin e ...

Postuar Sep 10, 2020  tek Te ndryshme
€285.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një ambjent biznesi me një sipërfaqe të përgjithshme 138 m² por qe mund te ndahet edhe ne dy pjese: - ambjenti I m...

Postuar Aug 23, 2020  tek Te ndryshme
€850.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi në katin e IV të ndërtesës, me adresë: rruga “Kolë Idromeno”, në pedonale, te bar “Chicago”. Dy...

Postuar Jul 17, 2018  tek Reklama te tjera
€356.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi tek Dollari. Ka sipërfaqe prej 200 m². Ambienti ndodhet në katin e dytë me pamje nga rruga . ✔Amb...

Postuar Sep 30, 2020  tek Te ndryshme
€500.00
Go to top