This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me adresë në Ndocej, 100 metra larg unazës perëndimore të Shkodrës. Cilësitë e tokës: – Prona ndodhet në ...

Postuar Sep 22, 2020  tek Toke ne shitje
€32,800.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me vendndodhje në Dobraç, afër klinikës dentare “Sufaj”. Toka ka një sipërfaqe të përgjithshme prej 3 dyn...

Postuar Sep 22, 2020  tek Toke ne shitje
€73,250.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe 5 dynym të ndodhur në Dobraç, buzë Bypass-it. Toka zotëron dokumentacion të rregullt. ?ÇMIMI...

Postuar Sep 22, 2020  tek Toke ne shitje
€65,000.00
Tirane

Shitet truall me siperfaqe 300 m2 ne Sauk. Trualli eshte i pershtatshem vetem per banim dhe eshte i pajisur me dokumentacion te rregullt pronesie. ...

Postuar Sep 21, 2020  tek Toke ne shitje
€36,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe 5 dynym (5000 m²) me adresë Pulaj, Velipojë. Është e përshtatshme për ndërtime resortesh, vi...

Postuar Sep 19, 2020  tek Toke ne shitje
€125,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me një sipërfaqe prej 3300 m², tek Pompa në Dobraç, në periferi të qytetit të Shkodrës në një zonë të qet...

Postuar Sep 25, 2020  tek Toke ne shitje
€22,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me një sipërfaqe prej 1800 m², pas Zmijanëve, në periferi të qytetit të Shkodrës në një zonë të qetë dhe ...

Postuar Sep 25, 2020  tek Toke ne shitje
€22,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë të ndodhur në rrugën “Sheuqet Muka”, pranë Kullave Italiane. Cilësitë e tokës: – Toka ndodhet në një zonë...

Postuar Sep 25, 2020  tek Toke ne shitje
€220.00
Go to top