This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan me Sipërfaqe: 📏 60 m²,kati i dyte Adrese:📍 Sarreq ✔Cilësitë e dyqanit: – ka vetratë xhami – ka banjo ...

Postuar Jan 31, 2021  tek Dyqan ne shitje
€60,000.00
Tirane

Jepet ambjent komercial me qera. Ambjenti ndodhet ne nje aks kryesore cka e ben biznesin shume te dallueshem nga klientet e interesuar. Ambjenti ka...

Postuar Feb 25, 2021  tek Dyqan me qera
€1,500.00
Tirane

Jepet lokal me qira ne Rr. Mine Peza, prane prokurorise se Tiranes. Lokali eshte ne aktivitet prej vitesh por ka nevoje per investim. Lokali ka fun...

Postuar Feb 25, 2021  tek Dyqan me qera
€1,200.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me Adrese: 📍rruga “Isuf Sokoli”, Zdrale. Sipërfaqe: 📏70 m²,kati i pare Cilesite e Dyqanit: - i shtruar në p...

Postuar Feb 25, 2021  tek Dyqan me qera
€284.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me: Sipërfaqe: 📏62 m², Adrese:📍 Rruga ''Bulevardi Mehmet Pashë Plaku'',Perash Cilesite e dyqanit: -Eshtë...

Postuar Feb 25, 2021  tek Dyqan me qera
€326.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 80 m² të ndodhur tek:📍 Kinema Millenium Cilesite e Dyqanit: -Dyqani ndodhet në katin e parë, ...

Postuar Feb 25, 2021  tek Dyqan me qera
€323.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me: Sipërfaqe: 📏45 m². Adrese: 📍rruga "Ludovik Saraçi", pas Malteser. Cilesite e dyqanit: -është i shtrua...

Postuar Feb 25, 2021  tek Dyqan me qera
€163.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur tek bulevardi Mehmet Pashe Plaku. Dyqani ka sipërfaqe 120m² dhe ndodhet pranë rrugës kryesore. A...

Postuar Feb 25, 2021  tek Dyqan me qera
€250.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në rrugën “Martin Camaj Lagjia Vojo Kushi”. Dyqani ka sipërfaqe 55 m² dhe ndodhet pranë rrugës k...

Postuar Feb 25, 2021  tek Dyqan me qera
€350.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në rrugën “Hile Mosi perball shkolles Prenk Jakova”. Dyqani ka sipërfaqe 50 m² dhe ndodhet pranë...

Postuar Feb 25, 2021  tek Dyqan me qera
€250.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 40 m² të ndodhur tek Kinema Millenium Cilesite e Dyqanit: -Dyqani ndodhet në katin e parë, bu...

Postuar Feb 25, 2021  tek Dyqan me qera
€323.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 67 m² të ndodhur tek Qinari ne Tophane Dyqani ndodhet në katin e parë, buzë rrugës që e bën le...

Postuar Feb 25, 2021  tek Dyqan me qera
€122.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 22.4 m². Ambienti ndodhet në katin e parë pranë shkollës “Martin Camaj”. Ka banjo dhe është i ...

Postuar Feb 25, 2021  tek Dyqan me qera
€82.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron qira një dyqan në kryqëzimin e Zdrales, me sipërfaqe 61 m². Dyqani ndodhet në katin e parë të pallatit. Është i shtruar me pl...

Postuar Feb 25, 2021  tek Dyqan me qera
€244.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron qira një dyqan në kryqëzimin e Zdrales, me sipërfaqe te pergjithshme prej 28 m². Dyqani ndodhet në katin e dytë të pallatit d...

Postuar Feb 25, 2021  tek Dyqan me qera
€244.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron per shitje nje dyqan me: Adrese: 📍 rruga ''Daut Borici'' te Ura Dervishbeg,Shkoder Siperfaqe:📏 35 m² ✔Dyqani ka këto cilësi...

Postuar Feb 19, 2021  tek Dyqan ne shitje
€52,500.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me: Adrese: 📍Dollari,Shkoder sipërfaqe📏 200 m² në katin e dytë. ✔Ambjenti ka këto cilësi: -pamje...

Postuar Feb 19, 2021  tek Dyqan me qera
€407.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron per shitje nje dyqan me: Adrese: 📍 rruga ''Daut Borici'' te Ura Dervishbeg,Shkoder Siperfaqe:📏 28 m² ✔Dyqani ka këto cilësi...

Postuar Feb 19, 2021  tek Dyqan ne shitje
€42,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron në shitje një dyqan me Sipërfaqe: 📏26 m²,ne katin e dytë Adrese:📍Bexhisteni,Shkoder Cilesite e dyqanit: -është i rrethuar m...

Postuar Feb 19, 2021  tek Dyqan ne shitje
€13,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me: Adresë:📍 rruga “Studenti” pas bibliotekës “Marin Barleti”,Shkoder Sipërfaqe:📏 25 m²,kati i pare Cilesi...

Postuar Feb 19, 2021  tek Dyqan me qera
€179.00
Go to top