This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me një sipërfaqe prej 150 m², I pozicionuar në kat të parë. Dyqani ndodhet në rrugën “Kardinal Mikel Koliq...

Postuar Nov 10, 2019  tek Dyqan me qera
€735.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira ambient biznesi të ndodhur pranë Kinema “Millennium”. Ambient ka sipërfaqe 50 m² dhe është i ndarë në 2 ambiente të ...

Postuar Oct 30, 2019  tek Dyqan me qera
€245.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira ambient biznesi të ndodhur pranë Kinema “Millennium”. Ambient ka sipërfaqe 50 m² dhe është i ndarë në 2 ambiente të ...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan me qera
€250.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi (market) të ndodhur tek Prek Cali. Ambienti ka sipërfaqe 220 m² dhe është e pozicionuar buzë rru...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan me qera
€500.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në rrugën e Tisazhit, Zdrale. Dyqani ka sipërfaqe 40 m² dhe ndodhet buzë rruge, pozicion që e b...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan me qera
€160.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në Velipojë. Ambienti ndodhet ne vijën e parë tek pallatet Fishta. Ka sipërfaqe 65 m...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan me qera
€3,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi bar dhe lojra për fëmijë të ndodhur në rrugën "Vaso Kadia". Ambienti ka sipërfaqe 309 m². Ambjent...

Postuar Nov 16, 2019  tek Dyqan me qera
€840.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në rrugën "Kardinal Mikel Koliqi". Ambienti ka sipërfaqe 51 m² dhe ka një vetratë xha...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan me qera
€180.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 67 m², të pozicionuar në katin e parë dhe me vendndodhje në Parrucë, rruga “Musa Juk...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan me qera
€670.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në rrugën "Vaso Kadia". Dyqani ka sipërfaqe 27.4 m² dhe ndodhet buzë rruge. Cilësitë e ambient...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan me qera
€165.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në Sheshin “Demokracia”. Ambienti ka një sipërfaqe prej 67 m² dhe ndodhet në katin -1...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan me qera
€285.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në katin 0, tek Godina e Re tek Dhoma e Tregtisë. Ambienti gëzon një sipërfaqe prej 3...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan me qera
€245.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi në katin e parë me adresë: sheshi “Parrucë”. Ambienti gëzon një sipërfaqe prej 50 m². Ka një vet...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan me qera
€1,100.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur tek "isa Boletini". Dyqani ka sipërfaqe 50 m² dhe ndodhet buzë rruge kryesore. Cilësitë e dyqa...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan me qera
€205.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në rrugën “Edith Durham”, pranë ADISA. Dyqani ka sipërfaqe 26 m² dhe ndodhet buzë rruge kryesor...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan me qera
€165.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në Velipojë. Ambienti ndodhet ne vijën e parë tek pallatet Fishta. Ka sipërfaqe 65 m...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan me qera
€3,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient zyre të ndodhur në rrugën "Vaso Kadia", përballë fakultetit të Juridikut. Ambienti ka sipërfaqe 52 m² dh...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan me qera
€450.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në Rus. Ambienti ka sipërfaqe 55 m² dhe ndodhet buzë rruge kryesore, pozicion që e bën ate mjaf...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan me qera
€410.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në rrugën "Kardinal Mikel Koliqi". Ambienti ka sipërfaqe 51 m² dhe ka një vetratë xha...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan me qera
€180.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në rrugën “Marin Biçikemi”, Sarreq. Ambienti ka sipërfaqe 70 m² dhe ndodhet buzë rrug...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan me qera
€250.00
Go to top