This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me: Sipërfaqe: 📏45 m². Adrese: 📍rruga "Ludovik Saraçi", pas Malteser. Cilesite e dyqanit: -është i shtrua...

Postuar Nov 26, 2020  tek Dyqan me qera
€163.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 80 m² të ndodhur tek:📍 Kinema Millenium Cilesite e Dyqanit: -Dyqani ndodhet në katin e parë, ...

Postuar Nov 25, 2020  tek Dyqan me qera
€323.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur tek bulevardi Mehmet Pashe Plaku. Dyqani ka sipërfaqe 120m² dhe ndodhet pranë rrugës kryesore. A...

Postuar Nov 23, 2020  tek Dyqan me qera
€250.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në rrugën “Martin Camaj Lagjia Vojo Kushi”. Dyqani ka sipërfaqe 55 m² dhe ndodhet pranë rrugës k...

Postuar Nov 23, 2020  tek Dyqan me qera
€350.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në rrugën “Hile Mosi perball shkolles Prenk Jakova”. Dyqani ka sipërfaqe 50 m² dhe ndodhet pranë...

Postuar Nov 23, 2020  tek Dyqan me qera
€250.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 40 m² të ndodhur tek Kinema Millenium Cilesite e Dyqanit: -Dyqani ndodhet në katin e parë, bu...

Postuar Nov 21, 2020  tek Dyqan me qera
€323.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 67 m² të ndodhur tek Qinari ne Tophane Dyqani ndodhet në katin e parë, buzë rrugës që e bën le...

Postuar Oct 31, 2020  tek Dyqan me qera
€122.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron qira një dyqan në kryqëzimin e Zdrales, me sipërfaqe te pergjithshme prej 28 m². Dyqani ndodhet në katin e dytë të pallatit d...

Postuar Oct 28, 2020  tek Dyqan me qera
€244.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron qira një dyqan në kryqëzimin e Zdrales, me sipërfaqe 61 m². Dyqani ndodhet në katin e parë të pallatit. Është i shtruar me pl...

Postuar Oct 28, 2020  tek Dyqan me qera
€244.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 22.4 m². Ambienti ndodhet në katin e parë pranë shkollës “Martin Camaj”. Ka banjo dhe është i ...

Postuar Oct 27, 2020  tek Dyqan me qera
€82.00
Go to top