This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.
Home  » Reklama te tjera  » Te ndryshme  »Postime #33573

Kurse profesionale Make-up artist, parukeri

Postuar Sep 22, 2019 | Vizita: 164
Zona: Tirane
Lloji i postimit: Ofroj
✔️Jeni duke kërkuar ta ktheni Pasionin tuaj në Profesion? ⁣



•Trajnimi HBC është projektuar që të formojë profesionistë të kompletuar në fushën e bukurisë. ⁣



• Ky trajnim ju formëson me një standart ndryshe! ⁣



• Në përfundim të saj ju do të dini si t’i shërbeni klientit që nga egzaminimi e deri në ekzekutim dhe këshillim. ⁣



✔️Hair Beauty Consulant ( Hbc ) Përfshin trajnimin në tre aspekte:⁣⁣⁣

⁣⁣⁣

•Parukeri (3 muaj)⁣⁣⁣

•Make Up Artist (2 muaj)⁣⁣⁣

•Marketing & Manaxhim Salloni (1 muaj)⁣ ⁣

•Konsulencë Imazhi (1 muaj)⁣⁣⁣

⁣⁣⁣

- Përmes HBC vendos bazat e një profesionisti që do të bëjë ndryshimin.⁣⁣⁣

⁣⁣⁣

- Investo zgjuar në të ardhmen tënde!⁣⁣⁣

⁣⁣⁣

👉🏼Regjistrohu në HBC : +355 69 803 337/ ⁣⁣⁣

E-mail: info.tiinstitute@gmail.com

tiinstitute

User since: Sep 16, 2019
See all ads »

+3********Show phone
Email

Tirane
Postuar Oct 16, 2019 tek Te ndryshme
€20,000.00
Shkoder
Postuar Oct 16, 2019 tek Te ndryshme
€410.00
Shkoder
Postuar Oct 16, 2019 tek Te ndryshme
€600,000.00
€492.00
Go to top