This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.
Home  » Reklama te tjera  » Te ndryshme  »Postime #33630
€1,000.00

JEPET ME QERA LOKAL!

Postuar Oct 08, 2019 | Vizita: 892
Zona: Tirane
Lloji i postimit: Ofroj
Jepet me Qera Lokal me sipërfaqe të brendshme 65 m2 si dhe 75m2 siperfaqe e jashtme e cila është e organizuar me tavolina dhe karrige, gjelbërim të mjaftueshëm si dhe ndriçim. Biznes i ngritur! Lokali është në aktivitet si dhe ndoshet në një zonë shumë të preferuar dhe populluar. Çmimi është 1000Euro/muaji (vetëm për sipërfaqen e brendshme të tij). Të interesuarit të kontaktojnë në nr tel. 0696697301.

Agron

User since: Jul 01, 2016
See all ads »

06********Show phone
Email

Tirane
Postuar Oct 16, 2019 tek Te ndryshme
€1,200.00
Tirane
Postuar Oct 16, 2019 tek Te ndryshme
€400.00
Tirane
Postuar Oct 16, 2019 tek Te ndryshme
€1,600.00
Tirane
Postuar Oct 16, 2019 tek Te ndryshme
€800.00
Go to top