This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.
Home  » Dyqan  » Dyqan me qera  »Postime #34113
€140,000.00

Dyqan për qira/shitje në Zdrale

Postuar Aug 15, 2020 | Vizita: 295
Zona: Shkoder
Lloji i postimit: Ofroj
Sun Real Estate ofron për shitje/qira një dyqan në rrugën “Isuf Sokoli”, Zdrale.
Ambienti gëzon një sipërfaqe prej 70 m², si dhe një bodrum prej 70m²
Ambjenti ndodhet në katin e parë dhe është i shtruar i gjithi në pllakë.
Ka vetratë xhami, qe jep mundësi reklamimi në rrugë kryesore.
🏷ÇMIMI Qerasë: 35’000 lekë/muaj
🏷ÇMIMI Shitjes: 140’000 €
——————————–—————————–
▶Të interesuarit mund të na kontaktojnë në këte numer kontakti: 📱+355676666765▶Gjithashtu në adresën tonë të e-mail-it: sunrealestate.al@gmail.com


Email

Shkoder
Postuar Sep 10, 2020 tek Dyqan me qera
€121.00
Shkoder
Postuar Sep 10, 2020 tek Dyqan me qera
€179.00
Shkoder
Postuar Sep 13, 2020 tek Dyqan me qera
€244.00
Shkoder
Postuar Sep 16, 2020 tek Dyqan me qera
€900.00
Go to top