Tirana Real Estate

Tirane

Tirane, Japim me Qera Apartament 2+1 ne Rr. Perlat Rexhepi, zona Bllok. Apartament me siperfaqe 102m2, eshte i shtruar ne pllake. Apartamenti organ...

Postuar Apr 13, 2018  tek Shtepia me qera
€450.00
Tirane

Tirane, Japim me Qera Apartament 1+1 ne Rr. Perlat Rexhepi, Zona Bllok. Apartament 1+1+1wc+1bllk, me siperfaqe 75 m2, eshte i shtruar ne pllake, nd...

Postuar Apr 13, 2018  tek Apartamente me qera
€300.00
Tirane

Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Dibres, prane Selvise. Apartament 2+1+2WC+1blk, me siperfaqe 100m2 eshte i shtruar ne pllake, ndodhet n...

Postuar Apr 13, 2018  tek Apartamente me qera
€400.00
Tirane

Tirane, Japim me Qira Apartament 2+1 ne Rr. Shyqyri Brari, prane Kopshtit Zoologjik. Apartament 2+1+2WC+1Blk, me siperfaqe 110m2, i shtruar ne plla...

Postuar Apr 13, 2018  tek Apartamente me qera
€800.00
Tirane

Tirane, Shesim Apartament 2+1 ne Rr. e Kavajes, prane ABI Bank. Apartament 2+1+1WC+1bllk, me siperfaqe 96m2, i shtruar ne pllake, ndodhet ne katin ...

Postuar Apr 13, 2018  tek Apartamente me qera
€125,000.00
Tirane

Tirane, Japim me Qira Apartament 3+1 ne Rr. Ibrahim Rugova, zona Bllok. Apartament 3+1+2WC+1Blk, me siperfaqe 135m2, i shtruar ne pllake dhe parket...

Postuar Nov 10, 2015  tek Apartamente me qera
€1,500.00
Tirane

Tirane, Japim me Qira Apartament 3+1 ne Rr. Medar Shtylla, prane Big Market. Apartament 3+1+1WC+1Blk, me siperfaqe 150m2, i shtruar ne pllake, ndod...

Postuar Nov 10, 2015  tek Shtepia me qera
€250.00
Go to top