Home  » Punesime  » Ndertim  »Postime #8520
€0

OPERATORET TELEFONIK NE TIRANE- CONOSCENZA ITALIAN

Postuar Dec 09, 2011 | Vizita: 1102
Zona: Tirane
Lloji i postimit: Offering

Si ricercano, per nuova apertura di importante gruppo italiano, 40 operatori


telefonici per la nuova sede sita in Tirana (Albania)


NECESSARIA LA CONOSCENZA DELLA LINGUA ITALIANA


Si offre contratto di lavoro in regola con la normativa Albanese.


Si richiede:


DISPONIBILITA' IMMEDIATA


CONOSCENZA E PADRONANZA DELLA LINGUA ITALIANA


SERIETA' TOTALE


MASSIMA DISPONIBILITA'Per candidarti inviaci il tuo curriculum alla seguente email:penelope@konnexio.it-------------


Albanese:


Ne jemi duke kërkuar për hapjen e ri të grupit të rëndësishme italiane, 40


operatorët telefonik për selinë e re e vendosur në Tiranë (Shqipëri)


 Njohuritë e kërkuara E ITALIANE


 Ajo ofron një kontratë të punës në përputhje me legjislacionin shqiptar.


 Kjo kërkon:


 DISPONUESHMëRIA '


 NJOHJA dhe zotërim të ITALIANE


 TË RËNDA 'GJITHSEJ


 MAKSIMALE DISPONUESHMëRIA ' Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV tuaj në e-mail e mëposhtme: 


penelope@konnexio.it

User since: Dec 09, 2011
See all ads »

Email

Durres
Postuar Apr 13, 2018 tek Ndertim
Go to top