Djali dhe babai

I lutet djali babit dhe i thote:
- Babi ma blej nje fyll,
Babai i thote jo djali jem, se bon zhurum e sna len me flejt,
- Po hajt babi se i bi pra kur te fleni ju.

Comments are closed.