flori

na ishte nje here mami djali i vogel

kalon nje burre dhe i jep djalit nje molle

mami:beni si i thuhet xhaxhit tani qe te dha mollen?

beni: na ik e laje dhe qeroje. pse keshtu do ta haj une eeeeee

Comments are closed.