Kinezi ne lokal

Nji kinez i shkurt e i vogel shko te nji bar me motorrciklista e gangstera te nryshem, kur shokn te banaku i thot banakierit (nje zezak i gjat i shnosht) me nje ze te holle e te ulet:
-Me jep nji birre po deshe!
-Ca do ti??! Birre? Pse ashtu kerkohet birra e??? Hyn ti ne banak e ta tregoj un ty se si kerkohet birra ne ket ven!
Edhe hyn kinezi ne banak e po pret per zezakun qe te vine. Kur hyn zezaku perplas deren e lokalit, then do karriga rrahet me nja dy nejrez te bilardoja edhe shkon te banaku duke u fry dhe i bertet kinezit:
-O banakjer ma bjer nji birr se te @##%&%!!!!!!!
Kurse kinezi i pergjigjet but e but:
-Nuk ju sherbejm zezakeve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!