Refine your search

Fier

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe ndërtimi 800 m² dhe 4000 m² hapësirë e lirë përreth godinës. Lartësia e godinës ësht...

Postuar Nov 01, 2017  tek Te tjera
€3,000.00
Go to top