Refine your search

Lezhe

SHITET TOKA NDOLLET PRANE RR.TALE LEZHE DHE 2.3 KM NGA BREGDETI TALE.SHERBEN PER CDO LLOJ AKTIVITETI OSE NEEROHET ME NDONJE HYRJE NE TR.

Postuar Apr 13, 2018  tek Te tjera
€38.00
Lezhe

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 me sipërfaqe 65 m² të ndodhur në katin e I të banimit me vendndodhje: rruga “Kënallë-Kune”, km ...

Postuar Apr 13, 2018  tek Apartamente ne shitje
€37,700.00
Lezhe

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 me sipërfaqe 65 m² të ndodhur në katin e 4 të banimit me vendndodhje: rruga “Kënallë-Kune”, km ...

Postuar Apr 13, 2018  tek Apartamente ne shitje
€46,000.00
Lezhe

Sun Real Estate ofron për shitje një garsoniere me sipërfaqe 38 m² të ndodhur në katin e III të banimit me adresë: rruga “Kënallë-Kune”, km 1. A...

Postuar Apr 13, 2018  tek Apartamente ne shitje
€22,000.00
Go to top