Refine Search

Fsheh Hartën
Fotot ·  Listë

Toke ne shitje ne Boge

€40,000.00  | Malesia e Madhe
Postuar May 30, 2017 tek Toke ne shitje

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe totale prej 3135 m² dhe me adrese në Bogë, rrugës për Theth. Prona ndahet perkatesisht ne: - 2735m² toke - 450m² siperfaqe ne...

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt


Lajmërohu me email për:

Kërko Zona "Malesia e Madhe"

Merr email për çdo postim që do të shfaqet këtu.
Dërgo email alert    tek