Refine Search

Fsheh Hartën
Fotot ·  Listë

Apartament ne shitje ne Vlore

€50,000.00  | Vlore
Postuar May 30, 2017 tek Apartamente ne shitje

Shitet apartament ne Vlore. I pozicionuar ne nje zone rezidenciale prane kompleksit Liro. Zona eshte e rrethuar dhe e siguruar me roje, gje qe e ben me te sigurte qendrimin. Siperfaqja e...

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

Vlore shes telecamera sony dcr-vx-2000

€0.00  | Vlore
Postuar Feb 04, 2011 tek Kamera, Aparate

 Vlore, shes telecamera sony dcr-vx-2000  pershendetje ,shes kemer sony min-dv dcr-vx-2000 3-CCD me ore pune 180 orene gjendje shume te mire me bateri dhe karikus 1mije euro,kam dhe nje...

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

Vlore jap me qera apartament Uji i Ftoht

€0.00  | Vlore
Postuar Feb 04, 2011 tek Apartamente me qera

Vlore, jap me qera apartament (Uji i Ftoht)  Uji i FtohtDisponojm Apartamente 1+1 2+1 dhe Studio per pushimet vertore ne Zonen e Vlores Radhimes Orikumit Dhe...

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

HOTEL TOZO VLORE

€0.00  | Vlore
Postuar Jan 08, 2011 tek Bar, Restorant, Hotel

HOTEL   TOZO VLOREAddress:   Square  Isa  BoletiniRoad   Vlore-Skele , VloreTel:+355 33 2381918 Rooms /36 Beds

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

HOTEL PARADISE BEACH VLORE

€0.00  | Vlore
Postuar Jan 08, 2011 tek Bar, Restorant, Hotel

HOTEL   PARADISE  BEACHAddress: Radhime , VloreMob:+355 69209515426 Rooms /74 Beds

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

HOTEL PALASA VLORE

€0.00  | Vlore
Postuar Jan 08, 2011 tek Bar, Restorant, Hotel

HOTEL   PALASA Address: Palase , Vlore Mob:+355 69207255512 Rooms /40 Beds

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

HOTEL DHERMIU VLORE

€0.00  | Vlore
Postuar Jan 08, 2011 tek Bar, Restorant, Hotel

HOTEL   DHERMIU Address: Dhermi , Vlore Mob:+355 68220057812 Rooms /29 Beds

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

HOTEL LUCIANO VLORE

€0.00  | Vlore
Postuar Jan 08, 2011 tek Bar, Restorant, Hotel

HOTEL    LUCIANOAddress: Dhermi, Vloremob:+355 6824063087 Rooms /20 Beds

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

HOTEL DRYMADES VLORE

€0.00  | Vlore
Postuar Jan 08, 2011 tek Bar, Restorant, Hotel

HOTEL  DRYMADES Address: Kondraq , Dhermi,Vlore

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

HOTEL FLAMINGO vlore

€0.00  | Vlore
Postuar Jan 08, 2011 tek Bar, Restorant, Hotel

HOTEL   FLAMINGO Address:  Square  Uji  i Ftohte , Vlore

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

Hotel VLORA

€0.00  | Vlore
Postuar Jan 08, 2011 tek Bar, Restorant, Hotel

Hotel VLORA Sheshi i Flamurit15 room, 38 bedTV, air conditioned, , minibar, restaurantTel 355 33 30220 / 31777

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

Hotel NEW YORK VLORE

€0.00  | Vlore
Postuar Jan 08, 2011 tek Bar, Restorant, Hotel

Hotel NEW YORKL.�Uji i Ftohte�, Rr.�Belvedere�, VloraRooms  45, Beds  100Tel. (033) 246 49, Fax. (033) 246 48; Mob. 068 203 5059 

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt


Lajmërohu me email për:

Kërko Zona "Vlore"

Merr email për çdo postim që do të shfaqet këtu.
Dërgo email alert    tek