This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtepi private ne lagjen Mark Lula.Shtepia ka sipërfaqe 800 m² truall dhe 156 m² ndertim. Përbëhet nga: – sall...

Postuar Dec 05, 2019  tek Shtepia ne shitje
€120,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 në rrugën "Marin Biçikemi. Apartamenti ka sipërfaqe 104 m² dhe ndodhet në katin e pestë (V). Pë...

Postuar Dec 05, 2019  tek Apartamente ne shitje
€83,200.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 të ndodhur pranë kinema Millennium, pallati i Chicagos. Apartamenti ka sipërfaqe prej 170 m²dhe nd...

Postuar Dec 05, 2019  tek Apartamente me qera
€350.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 tek Sahati. Apartamenti ka sipërfaqe 72 m² dhe ndodhet në katin e pestë (V). Përbëhet nga: – sa...

Postuar Dec 05, 2019  tek Apartamente ne shitje
€46,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 të ndodhur tek Sahati. Apartamenti ndodhet në katin e pestë dhe ka një sipërfaqe prej 72 m². ...

Postuar Nov 10, 2019  tek Apartamente ne shitje
€42,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me një sipërfaqe prej 150 m², I pozicionuar në kat të parë. Dyqani ndodhet në rrugën “Kardinal Mikel Koliq...

Postuar Nov 10, 2019  tek Dyqan me qera
€735.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një garsoniere të ndodhur në katin e dytë tek Kompleksi Uldedaj, në Kune të Lezhës. Hyrja ka sipërfaqe 42 m², dhe...

Postuar Jul 18, 2019  tek Apartamente ne shitje
€20,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 1+1 me sipërfaqe 55 m² të ndodhur në Rus. Hyrja ndodhet në katin e tretë, dhe përbëhet nga një sallon,...

Postuar Jan 04, 2019  tek Apartamente me qera
€150.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi në katin e IV të ndërtesës, me adresë: rruga “Kolë Idromeno”, në pedonale, te bar “Chicago”. Dy...

Postuar Jul 17, 2018  tek Reklama te tjera
€356.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private 3+1. Shtëpia ka sipërfaqe 700 m² në total ku 310m² është ndërtim.Ndërtesa është dy kate e gjysë...

Postuar Dec 05, 2019  tek Shtepia ne shitje
€265,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe 4850 m² . Toka gëzon dokumentacion të rregullt. 🏷ÇMIMI: 30’000’000 lekë të reja ————————————...

Postuar Dec 05, 2019  tek Toke ne shitje
€245,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 të pozicionuar në katin e dytë të banimit në një pallat me adresë: Tek kompleksi “Bexhisteni”. ...

Postuar Dec 05, 2019  tek Apartamente ne shitje
€59,950.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi private 2+1 në lagjen 3 Heronjët , në rrugën Pashko Gjeçi. Shtëpia ka sipërfaqe 90 m² ndërtim dhe 135 m² o...

Postuar Dec 05, 2019  tek Apartamente me qera
€350.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 të pozicionuar në katin e dytë të banimit në një pallat me adresë: tek varrezat katolike. Apart...

Postuar Dec 05, 2019  tek Apartamente ne shitje
€50,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 të ndodhur tek Teatri Migjeni . Apartamenti ka sipërfaqe prej 120 m²dhe ndodhet në katin e katërt ...

Postuar Dec 05, 2019  tek Apartamente me qera
€205.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron në shitje një shtëpi private 2+1 me sipërfaqe 300 m² me adresë: Bahçallëk, përballë hotel Ambasador. ✔Shtëpia ka dy kate .✔ K...

Postuar Dec 05, 2019  tek Shtepia ne shitje
€77,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan tek Katedralja, me sipërfaqe prej 30 m². Dyqani ndodhet në katin e parë të pallatit. Është i shtruar me ...

Postuar Dec 05, 2019  tek Dyqan me qera
€164.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 3+1 të pozicionuar në katin e tretë të banimit në një pallat me adresë: Tek rruga “Kardinal Mikel K...

Postuar Dec 05, 2019  tek Apartamente ne shitje
€80,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private 2+1 me adresë: Dërgut. Shtëpia gëzon një sipërfaqe të përgjithshme prej 230 m². Përbëhet nga: –...

Postuar Dec 05, 2019  tek Apartamente ne shitje
€80,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe 8 dynym . Toka gëzon dokumentacion të rregullt. 🏷ÇMIMI: 80’000’000 Leke ————————————– ▶Të in...

Postuar Dec 05, 2019  tek Toke ne shitje
€653,000.00
Go to top