This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Tirane

Jepet me qera Apartament 1+1 tek rruga Zef Jubani, prane Stadiumit Dinamo. Apartamenti ndod...

Postuar Aug 13, 2019  tek Apartamente me qera
€295.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një Apartament 2+1 te ish-Shtëpia e Pionierit. Ka një sipërfaqe prej 76.6 m² dhe ndod...

Postuar Aug 13, 2019  tek Apartamente ne shitje
€49,790.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një Apartament 2+1 të ndodhur tek Lulishtja te Sahati, rruga "Vaso Kadia". Postuar Aug 13, 2019  tek Apartamente me qera

€300.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një Apartament 1+1 me sipërfaqe 48 m² në Kune të Lezhës. Hyrja ndodhet në katin e dyt...

Postuar Aug 04, 2019  tek Apartamente ne shitje
€30,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një Apartament 1+1 me sipërfaqe të përgjithshme prej 78 m². Apar...

Postuar Aug 04, 2019  tek Apartamente ne shitje
€49,500.00
Tirane

Shitet Apartament 2+1 prane shkolles Bajram Curri. Apartamenti ndodhet ne kat te 5-te te nj...

Postuar Aug 04, 2019  tek Apartamente ne shitje
€45,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron në shitje një Apartament 2+1 me sipërfaqe 135 m² të ndodhur pranë kopështit “Tom Ali Mhilli”.

Postuar Aug 04, 2019  tek Apartamente ne shitje
€87,750.00
Shqiperi

Jepet me qera Apartament 2+1 tek Selvia. Apartamenti ndodhet ne kat te 4-te te nje pallati ...

Postuar Aug 04, 2019  tek Apartamente me qera
€350.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një Apartament 2+1 të ndodhur në rrugën "Bujar Bishanaku'. Apart...

Postuar Aug 04, 2019  tek Apartamente ne shitje
€73,600.00
Tirane

Jepet me qera Apartament 2+1 tek Selvia. Apartamenti ndodhet ne kat te 4-te te nje pallati ...

Postuar Aug 04, 2019  tek Apartamente me qera
€350.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një Apartament 2+1 në Velipojë. Apartamenti ka një sipërf...

Postuar Aug 04, 2019  tek Apartamente ne shitje
€140,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një Apartament 2+1 të ndodhur tek Sahati. Apartamenti ndo...

Postuar Aug 04, 2019  tek Apartamente ne shitje
€46,000.00
Tirane

Jepet me qera Apartament 1+1 prane gjimnazit Petro Nini. Apartamenti ndodhet ne kat te 9-te...

Postuar Aug 04, 2019  tek Apartamente me qera
€350.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një Apartament 1+1 në Velipojë. Ka një sipërfaqe prej 67 m² dhe ndodhet në katin e III...

Postuar Aug 04, 2019  tek Apartamente ne shitje
€50,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një Apartament 1+1 pranë Enotekës, G'juhadol. Apartamenti...

Postuar Aug 04, 2019  tek Apartamente ne shitje
€60,355.00
Tirane

Shitet Apartament 2+1 prane Shkolles se Bashkuar. Apartamenti ndodhet ne kat te 5-te te nje...

Postuar Aug 04, 2019  tek Apartamente ne shitje
€78,000.00
Tirane

Jepet me qera Apartament 2+1 tek Komuna e Parisit, prane qendres Kristal. Apartamenti ndodh...

Postuar Aug 04, 2019  tek Apartamente me qera
€400.00
Tirane

Shitet Apartament 1+1 tek rruga Thoma Koxhaj, Misto Mame. Apartamenti ndodhet ne kat 8-te t...

Postuar Aug 04, 2019  tek Apartamente ne shitje
€45,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron në shitje një Apartament 3+1 me sipërfaqe 115 m² të ndodhur tek rrugica e Koplikëve, Perash. Hyr...

Postuar Aug 04, 2019  tek Apartamente ne shitje
€55,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një Apartament 1+1 të ndodhur në Rus. Apartamenti ka sipërfa...

Postuar Aug 04, 2019  tek Apartamente me qera
€125.00
Go to top