This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

🥇Kompania Extra ofron per shitje 18 Apartamente 🏖⛵️pushimi ne Shengjin! 📍Kompleksi eshte i pozocionuar vetem 100m nga...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€1.00
Tirane

Shiten Apartamente 2+1 tek rruga 5 Maji. Apartamenten ndodhen perkatesisht ne kat te 5-te, ...

Postuar Oct 15, 2019  tek Apartamente ne shitje
€63,400.00
Durres

Sun Real Estate ofron për shitje 14 Apartamente të ndodhura tek Shkëmbi i Kavajës në Durrës. Apar...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€390.00
Tirane

Shiten Apartamente ne fazen perfundimtare te punimeve ne nje kompleks te ri banimi ne zonen e Freskut. Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje

€55,050.00
Tirane

Shiten Apartamente 2+1 ne zonen e Laprakes. Apartamentet ndodhen ne nje kompleks te ri bani...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€100,080.00
Tirane

Shiten Apartamente 1+1 ne zonen e Laprakes. Apartamentet ndodhen ne nje kompleks te ri bani...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€56,000.00
Tirane

Shiten Apartamente 1+1 ne zonen e Laprakes. Apartamentet ndodhen ne nje kompleks te ri bani...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€66,650.00
Tirane

Shiten Apartamente 2+1 ne zonen e Laprakes. Apartamentet ndodhen ne nje kompleks te ri bani...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€98,650.00
Tirane

Shiten Apartamente 2+1 tek rruga e Dibres. Apartamenten ndodhen ne kat te 8-te te nje palla...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€85,300.00
Tirane

Shiten Apartamente 2+1 ne zonen e Astirit. Apartamentet ndodhen perkatesisht ne kat te 2-te...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€54,000.00
Shqiperi

Shiten Apartamente 2+1 ne zonen e Don Boskos. Apartamentet ndodhen perkatesisht ne kat te 5...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€78,310.00
Tirane

Shiten Apartamente 2+1 tek rruga e Dibres, prane spitaleve. Apartamentet ndodhet ne nje kom...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€90,151.00
Tirane

Shiten Apartamente 3+1 prane spitaleve, tek rruga e Dibres. Apartamenten ndodhen ne nje kom...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€114,418.00
Tirane

Shiten Apartamente 3+1 tek rruga e Dibres, prane spitaleve. Apartamentet ndodhen ne kat te ...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€114,875.00
Tirane

Shiten Apartamente 1+1 perballe inxhinierise se ndertimit, 21 Dhjetori. Ndodhet ne kat te 7-te te nje pallati te ri me ...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€82,755.00
Tirane

Shiten Apartamente 2+1 ne rrugen Frederik Shiroka, 21 Dhjetori. Ndodhen perkatesisht ne kat te 5-te dhe kat te 7-te te ...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€129,600.00
Tirane

Ne ishullin Evia te Greqise shitet ndertese 3 kateshe me siperfaqe trualli 2300 m2 dhe siperfaqe ndertimi 500 m2. E pozicionuar ne ishullin e 2-te ...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€900,000.00
Go to top