This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Tirane

Detyrat 1. Krijon dhe mirëmban një databazë të rregullt të të dhënave të klienteve. 2. Kontakton klientet nepermjet emailit dhe/ose telefonit. 3...

Postuar Jul 03, 2018  tek Te tjera
Tirane

Agjencia e Marketingut DVM Unlimited pjese e fabrikes Center Shqiptare, e profilizuar ne tregtimin e produkteve te paketimit (canta letre kuti kart...

Postuar Jul 02, 2018  tek Te tjera
Tirane

Agjencia e Marketingut DVM Unlimited kerkon te punesoje full time persona ne pozicionin Menaxher Shitjesh Kandidati/a ...

Postuar Jun 28, 2018  tek Te tjera
Tirane

Kandidati/a duhet të plotesoje kerkesat e pergjithshme, si njohese e mire e tregut Shqiptar dhe te plotesoje kerkesat e veçanta si me poshte: K...

Postuar Jun 26, 2018  tek Te tjera
Kosove

DVM shpk e profilizuar ne tregtimin e produkteve te paketimit: canta letre, kuti me magnet, kuti pasticerie, aksesore paketimesh etj, kerkon te zgj...

Postuar Jun 26, 2018  tek Te tjera
Go to top